12cm jobbos diópánt
12cm jobbos diópánt
781 Ft/darab

12cm jobbos diópánt

12cm jobbos diópánt
12cm jobbos diópánt
12cm jobbos diópánt

12 centis ajtó zsanér jobbos kivitelben. Klasszikus megjelenésű, időtálló, jól bevált darab, két-két furattal a biztonságos és pontos felhelyezés érdekében.

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (15 darab)
781 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 39,1 Ft
Részletek

Kötőelem személyre szabva

 

Régi bútorokat újítanál fel? A melléképületek is igénylik már az új kötőelemek vásárlását? Az ajtókra mindenképpen szánj figyelmet, hiszen a rosszul csukódó, lógó ajtó sok bosszúságot okozhat! Jó hír viszont, hogy egy kis odafigyeléssel jól rögzíthetőek ezekkel a klasszikus megoldásokkal is.

 

Jobbos ajtózsanér

 

Nem tudod biztosan eldönteni, hogy jobbos vagy balos nyílászáród van? Csak állj szembe vele úgy, hogy feléd nyíljon. Ha a pántok jobb oldalon vannak, akkor jobbos, ha bal oldalon, akkor balos zsanér kötőelem szükséges számodra a szereléshez – ennyire egyszerű!

 

Diópánt 12 cm-es kivitelben - 12cm jobbos diópánt

 

A felhasználni kívánt zsanérok helyét úgy érdemes megválasztanod, hogy megfelelő legyen a súlyeloszlás, lehetőleg minden zsanér pánt ugyanannyit tartson az ajtó súlyából, így hosszú ideig kiszolgál majd Téged az új zsanér.

 

Ajtópánt az igényeidre szabva

 

Általában két, de a nyílászáró súlyától függően akár három vagy több diópántra is szükséged lehet. Nálunk nincs mennyiségi korlát, a termékek közül annyit rendelj, amennyire valóban szükséged van. A rendelkezésre álló készlet valós adatokat tartalmaz, hogy könnyebben tudj tervezni!

 

A diópántokat jobbos és balos kivitelben is megtalálod kínálatunkban több méretben. Amennyiben nem csavarral felszerelhető, hanem hegeszthető, csepp alakú változatokat keresel, úgy írd a kereső mezőbe a hegeszthető diópánt keresőszót.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek