38mm festő-maszkolószalag 50m
38mm maszkolószalag 50m
640 Ft/tekercs

38mm maszkolószalag 50m

Válaszd festési munkálataidnak megkönnyízéséhez ezt a 38 mm szélességű, 50 méter hosszúságú krepp maszkoló szalagot!

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (3 tekercs)
640 Ft/tekercs
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek

Krepp ragasztószalag - maszkolószalag

 

Ezek a papír alapú, krepp festőszalag, vagy ragasztószalag néven ismert termékek a festő munka megkezdése előtt kerülnek minden esetben leragasztásra.

Maszkoló szalag festéshez

 

Általános felhasználása a festendő terület elkülönítése a megóvandó területtől. Ráragaszthatjuk műanyag, fém, fa, vagy csempe felületekre is. Még jobb megoldás lehet, hogy ha ezzel rögzítjük a felülethez a takarófóliát is, így az azon kívül, hogy nem tud elmozdulni, az esetlegesen lecsöpögő festék biztos, hogy nem kerül a megkímélni kívánt felületre.

 

Maszkolo szalag

A szalagok használatával elkerülhetjük, hogy hosszan és időigényesen távolítsuk el a rossz helyre esett festékcseppeket, foltokat, hogy az eltávolítás közben a hígító kárt tegyen értéktárgyainkban, hogy bosszankodnunk kelljen a rácsöpögő, ráfolyó festék miatti károkon.

 

A festék végeztével nagyon fontos, hogy a maszkoló szalag el legyen távolítva! A festék ugyan sok esetben nagyon gyorsan szárad, akár észre sem vesszük már rajta a nedvesebb foltokat, de mégis egy teljes új rétegről van szó, amelyet nem szeretnénk felsérteni. Éppen ezért óvatosan húzzuk fel a széleknél, akár az ujjunkat támasztékul használva is segíthetjük ezt a folyamatot. Nagyon fontos, hogy ne hagyjuk rajta a maszkoló termékek egyik változatát sem a leragasztott felületeken, mert azok nem hosszú távú védelemre lettek legyártva, eltávolításuk nehézkessé válhat, ha túl sokat várunk.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!