Kályha alátét antikolt 50cmx60cm

50*60cm kályha alátét antikolt
50*60cm kályha alátét antikolt

A biztonság az első! Ezzel a hőálló festékkel bevont, nagy hőálló tűrőképességű alátéttel megakadályozhatod a tűztérből kipattanó szikrák okozta tűzesetet. A kályha alá és elé is helyezhető termék. Nem mellesleg pedig színben és stílusban tökéletesen illeszkedik a kínálatunkban kapható parázstálcához is! Mérete: 50x60 cm, színe: antikolt

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-8 munkanap
Nincs raktáron
8 097 Ft/darab
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 404,9 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A tűz ezer arca

 

Az ember ősidők óta vonzódik a tűzhöz. Megjelenik a művészetben, használja főzésre, melegedésre. A tűz fénye és melege barátságos, otthonossá teszi az életünket. Azonban nem árt vigyázni. A hagyományos tüzelésű kályha tűzteréből kipattanó szikrák könnyen előcsalogatják a tűz riasztó, pusztító arcát.

 

Szerencsére van megoldás, amivel megelőzhetőek az ilyen balesetek. A kályha alátét egy speciális hőálló festékkel bevont lemez, ami a kályha alatt és előtt felfogja az izzó hamut, forró parazsat.

 

Kályha alátét lemez antikolt színben 50X60 cm

 

A nagyobb biztonság érdekében érdemes már az első használat előtt a kályha alá és elé is elhelyezni. Miért? Mert a tüzelőberendezés előtt a kipattanó tűztől, a kályha vagy kandalló alatt pedig a nagy hőtől védi a padlót a termék.

 

A lemez méretei: 50x60 cm, 0,5x0,6 m, 5x6 dm

Anyaga: fém

Színe: antikolt

 

Fűtésszerelési termékek széles választékban

 

A kályha alátét mellett hasonló termékek várnak Rád webáruházunkban. Fontos tudnivaló, hogy minden terméknél azt a darabszámot látod, ami valóságban raktáron megtalálható, így lesz egyszerű és örömteli a vásárlás.

 

További információk szükségesek? A Mentool ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésedre a termékekkel, rendeléssel (pl. fizetés, kiszállítás, hírlevél, stb) kapcsolatban!

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!