Bőrlyukasztók

Bőrhöz, kartonhoz, puha műanyaghoz

Fogadjunk! Biztos, hogy neked is van otthon olyan öved, ami nem jó méretű, rosszat rendeltél, kisebbre vagy nagyobbra kellett állítanod, de nem volt rajta megfelelő helyen a lyuk. Mit csinál ilyenkor a magyar? ,,Fogd meg a söröm" felkiáltással fogja a kalapácsot és a szöget, majd egy határozott mozdulattal lyukat üt a bőrön. Persze, ahogy elképzeljük a fejünkben. Nekem még soha nem lett így szép a végeredmény, de használható és az a lényeg, nem? Ha te sem szeretnéd, hogy az öveid hamarabb tönkremenjenek vagy szegek által ütött lyukak csúfítsák, akkor itt a kézenfekvő megoldás: a bőrhöz, kartonhoz és puha műanyaghoz is használható bőrlyukasztó fogó forgatható fejjel. 

 


1termék 11

Bőrlyukasztók

Nézzük is, mi szükséges ahhoz, hogy szinte jobb lyukat üss a bőrbe, mint az eredeti. Az övlyukasztó természetesen nem csak már kész övek újragondolásához megfelelő, hanem akkor is, ha saját magad készítenéd el álmaid övét.

A 6 lyukú forgatható fejjel ellátott bőrlyukasztók különböző átmérőkkel képeseket átlyukasztani a bőr mellett a kartont és a vékonyabb műanyagokat is, éppen ezért akár DIY projektekhez, barkácsoláshoz is jó hasznát veheted. 


Öv lyukasztó

 

A kézi bőrlyukasztó szerszámok többféle munkához is megfelelőek, használhatod őket munkahelyi feladataidhoz, de kreatív tevékenységeidhez is, sőt, sok helyen még mindig alkalmazzák az edzőtermi, sportolási lehetőségekhez használható bérleteket, így azok jelöléséhez is megfelelőek. 

Nézzük is meg, hogyan működnek ezek az egyszerű, de nagyszerű, a fogók családjába tartozó kéziszerszámok. 

Szerencsére ezeknek az eszközöknek a használatához sem kell biomérnöki diploma, természetesen, ha neked pont van egy, azzal is működni fog. Otthonodban ezzel a remek kézi szerszámmal gyorsan, pontosan és egyszerűen hozhatsz létre lyukakat bőrön, kartonon és puhább műanyagokon is. 


6 lyukú forgatható fej

A bőrlyukasztó 6 különböző, forgatható fejjel használható. Ezeknek a fejeknek köszönhetően 6 különböző méretű lyukat tudunk ütni a kiválasztott anyagon, így mindig a felhasználás területéhez és a termék méretéhez alkalmazkodó lyukat tudunk hagyni.

A revolver lyukasztó hat különböző méretben szabályozható, ezek a következőek:
2 mm
2,5 mm
3 mm
3,5 mm
4 mm
4,5 mm


Bőrlyukasztó fogó használata

A bőrlyukasztó fogó használata egyszerű. Első lépésben válaszd ki a számodra megfelelő átmérőjű fejet a lyukasztáshoz. Övekhez általában a második legnagyobb, azaz a 4 mm-es tüske szokott megfelelő lenni, de gyerekeknek vagy nőknek gyártott övek esetében ez eltérő lehet. 

A lyukasztani kívánt terméket fektesd az asztalra vagy fix felületre, majd fogd közre a fogóval a jelölésnél. 

Ezt követően egy határozott mozdulattal nyomd össze a fogó két szárát. Gratulálunk, sikerült is! Használd új övedet egészséggel!

Új bőrlyukasztóddal együtt rendelnél egyéb kézi szerszámokat is? Kötőelemekre, csavarokra van szükséged? Nem probléma, nálunk mindent megtalálhastz online, egyszerűen!


Webáruházunkban információk tömkelege áll rendelkezésedre a termékek kapcsán, amelyek bízunk benne, segítik a Te választásodat is. Ragadd meg a lehetőséget és add le megrendelésed akár otthonod kényelméből, a dugóban ülve vagy az ebédszünetedben! Hírlevélre való feliratkozás esetén legújabb ajánlatainkról, termékeinkről és újdonságainkról.

További kérdésed merült fel a szállítás, a készlet, a termékek használata vagy méretei kapcsán? Keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeink egyikén vagy próbáld ki online ügyintézési rendszerünket. 

#2 db #minden jog fenntartva #cikkszám #bruttó #szűrés #utca #kft #mail #2,5 #forgatható #cserélhető #2022 #100 #kosárban #kategóriák #extol #gumi #tudunk #szegecs #kiütő #szegecselő #lyukasztók #szerszám #bőr