Fafúrók

Eddig semmit sem mondtak neked az átmérő méretek, de most mindenképpen fával szeretnél dolgozni, amihez természetesen fafúró szárra is szükséged lesz? Kezdd a legelején! Tervezd meg, tedd a kosárba, várd a csomagot, használd!  Fafúrók keresésekor ne feledkezz meg arról, hogy csak akkor fogod tudni megfelelően használni gép szerszám kiegészítőidet, amennyiben azok megfelelő befogással rendelkeznek eszközeidhez. hengeres


Fafúrók

Amikor megvan a megfelelő átmérő, akkor már csak a befogás fajtáját kell meghatároznod. A kínálatunkban megtalálható fafúrók lehetnek hatszögletű és hengeres befogásúak is. Ellenőrizd ottonodban, hogy gépedbe melyik kialakítás illik. 

Természetesen a fafúrók mellett megrendelheted tőlünk online a hosszú, csavaros hegyű fafúró mellett a lapos fafúró változatokat is, sőt akár festékkeverő szárakat, négyélű fúrószárakat és téglához használható körkivágókat is rendelhetsz SDS befogással. 

További információk kapcsán érdeklődnél tőlünk? Keress minket ügyfélszolgálatunk elérhetőségein. 


Raktáron található készlet

 

Nálunk mindig láthatod, hogy egy adott termék milyen darabszámban vagy méter hosszban található meg raktárunk polcain. Pontosan, ennyire egyszerű! Csak kattints a kiválasztott termékre és annak neve alatt vagy mellett egyből láthatod a jelenlegi aktuális készletet. Ezek a termékek nem külföldi raktárakban sorakoznak, nem megrendelése időpontjában kerülnek beszerezésre a világ másik feléről! 

A okos keresés funkció használatával még könnyebben megtalálhatod a keresett termék változatokat. Csak írd be a keresett termék vagy termékek nevét az oldal tetején található kereső mezőbe és már láthatod is, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre. 

Üres még a kosár? Nem találod a szomdra megfelelő szállítási vagy fizetséi módot? Hívj fel minket telefonon vagy írj e-mailt, esetleg vedd fel velünk a kapcsolatot online ügyintézési rendszerünkön keresztül és amint lehet igyekszünk megoldást találni a felmerülő problémádra. 

Kedvező árak, gyors szállítás és megbízható kommunikáció! Ez a Mentool.hu! 

#790 ft #990 ft #590 ft #290 ft #190 ft #890 ft #makita #gerendafúró #minden jog fenntartva #extol #8 00 #1 990 #mail #szűrés #1 590 #premium #kft #akciós #190 #tools #690 #600 #2022 #250 #400 #200 #900 #350 #rendezés #szár