Hajólámpák

Lámpákra mindenhol szükségünk van! Kültéri lámpák, olvasólámpák és mennyezeti lámpák egész sorát szükséges megvásárolnunk akkor is, ha felújítunk és akkor is, ha építkezésre adjuk a fejünket. A lámpák kiválasztásánál az esztétikum mellett elsődleges szempont a praktikum is. Már a tervezésnél megéri számolni azzal, hogy pontosan milyen kiépítésre lesz szükség, a későbbi életvitel kapcsán azonban felmerülhetnek további gondok is, amelyeket mielőbb orvosolni szükséges. A fali lámpákra nagyon sokan egyáltalán nem gondolnak, eszükbe sem jut, hogy esetleg ezekre is szükségük lehet. 
A hajólámpák alkalmasak szinte bármilyen felületre való felszerelésre, akár a falra, akár a mennyezetre. Alkalmasak beltérre, kültérre, folyosókra, de pincékbe, garázsokba, vagy műhelyekbe is megfelelő választásul szolgálhatnak. Megvásárolhatod őket fém ráccsal és műanyag ráccsal is! 


2termék12

Jól jönne egy profi, fém ráccsal ellátott hajólámpa? Felszerelheted a garázsban, pincében, vagy akár a padláson is. A hajólámpák arra lettek kitalálva, hogy olyan helyeken is világíthassunk velük, ahol szükségszerű, hogy a lámpatest erősebb anyagből készüljön és az égőt búra (üvegborítás) védje. Kipróbálnád? Tedd a kosárba és rendeld meg!

Raktáron: 5 darab
1 827 Ft/darab
darab