Fejpajzs üveggel
Fejpajzs
4 196 Ft/darab

Fejpajzs

Ha hegesztünk, nemcsak a munkánk minősége és tartóssága a szempont, hanem a biztonságunk, kifejezetten a szemünk, fejünk épségének megőrzése is. Erre kínál megnyugtató megoldást az európai és amerikai szabványoknak megfelelő fejpajzs.

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (1 darab)
4 196 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 209,8 Ft
Részletek

Fejpajzs

 

Hosszabb ideig fogsz hegeszteni, és a munkád során kényelmesen szeretnél dolgozni? Ne keress tovább, a lehető legjobb terméket találtad meg. A gömbölyített hegesztő fejpajzs remekül illeszkedik a fejed anatómiai szerkezetéhez. Egyszerűen rögzíthető, használata mellett szabaddá válik mindkét kezed.

 

Biztonságtechnikai termék

 

Akár alkalmanként hegesztünk, akár ez a hivatásunk, kiemelten fontos szemünk védelme. A hegesztés során nagydózisú fényterhelés éri a szemet, ami a szaruhártyát jelentősen károsítja, nem beszélve a felpattanó szikrákról, melyek mechanikai sérülést okozhatnak a szemünkön és a fejünkön is. A jól megválasztott fejpajzs komoly, maradandó sérülésektől védhet meg minket.

 

Hegesztő védőfelszerelés

 

A fejpajzs az alap hegesztési felszerelés része, hiszen minden munkánál szükségünk van rá. A hegesztőüveg praktikusan cserélhető, külön is vásárolható a pajzshoz.

 

Hegesztőüveg mérete 8X10 cm

Szabvány: CE EN175 – American Ansi Z87.1 STANDARD.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek