Hagyományos villanykörték E27 foglalattal

A fényforrások már évszázadok óta jelentik a biztonságot, a jól láthatóságot, az otthonosság érzését és nem mellesleg segítségünkre vannak abban, hogy sötétedés után is el tudjuk látni feladatainkat. A hagyományos izzók ma már nem forgalmazhatóak, de az online barkácsboltunk polcain megtalálható rezgésálló változatai ipari célokra még megfelelőek lehetnek.
Amennyiben a te ipartelepedre is ilyen fényforrásra van szükség, úgy csupán néhány kattintással beszerezheted őket akár nagyobb mennyiségben is!
Amennyiben egy helyről rendelnéd meg nem csak ipari, de háztartási céljaidhoz is megfelelő izzóidat, akkor sem kell messzire menned! A LED villanykörtéket körte és gyertya formában, GU10-es foglalattal is megrendelheted tőlünk! 


5termék15

Te is emlékszel még azokra az időkre, amikor a LED nem volt elérhető? Amikor még figyelni kellett rá, hogy az izzót a lehető legóvatosabban helyezzük be, nehogy sérüljön a benne található szál? Ha nem, akkor szemtelenül fiatal vagy, ha igen, akkor bizonyára téged is idegesítettek ezek a kezdetleges villanykörték. Manapság már csak ipari célokra lehetséges ezek továbbfejlesztett, rezgésálló izzó néven is ismert változatuk használata. Amennyiben hanyományos 100 Wattos villanykörtét keresel ipari célokra, megtaláltad! Tőlünk rendelhetsz ezt is online!

Raktáron: 103 darab
234 Ft/darab
darab

Te is emlékszel még azokra az időkre, amikor a LED nem volt elérhető? Amikor még figyelni kellett rá, hogy az izzót a lehető legóvatosabban helyezzük be, nehogy sérüljön a benne található szál? Ha nem, akkor szemtelenül fiatal vagy, ha igen, akkor bizonyára téged is idegesítettek ezek a kezdetleges villanykörték. Manapság már csak ipari célokra lehetséges ezek továbbfejlesztett, rezgésálló izzó néven is ismert változatuk használata. Amennyiben hanyományos 75 Wattos villanykörtét keresel ipari célokra, megtaláltad! Tőlünk rendelhetsz ezt is online!

Raktáron: 89 darab
184 Ft/darab
darab

Te is emlékszel még azokra az időkre, amikor a LED nem volt elérhető? Amikor még figyelni kellett rá, hogy az izzót a lehető legóvatosabban helyezzük be, nehogy sérüljön a benne található szál? Ha nem, akkor szemtelenül fiatal vagy, ha igen, akkor bizonyára téged is idegesítettek ezek a kezdetleges villanykörték. Manapság már csak ipari célokra lehetséges ezek továbbfejlesztett, rezgésálló izzó néven is ismert változatuk használata. Amennyiben hanyományos 60 Wattos villanykörtét keresel ipari célokra, megtaláltad! Tőlünk rendelhetsz ezt is online!

Raktáron: 67 darab
197 Ft/darab
darab

Te is emlékszel még azokra az időkre, amikor a LED nem volt elérhető? Amikor még figyelni kellett rá, hogy az izzót a lehető legóvatosabban helyezzük be, nehogy sérüljön a benne található szál? Ha nem, akkor szemtelenül fiatal vagy, ha igen, akkor bizonyára téged is idegesítettek ezek a kezdetleges villanykörték. Manapság már csak ipari célokra lehetséges ezek továbbfejlesztett, rezgésálló izzó néven is ismert változatuk használata. Amennyiben hanyományos 25 Wattos villanykörtét keresel ipari célokra, megtaláltad! Tőlünk rendelhetsz ezt is online!

Raktáron: 62 darab
184 Ft/darab
darab

Te is emlékszel még azokra az időkre, amikor a LED nem volt elérhető? Amikor még figyelni kellett rá, hogy az izzót a lehető legóvatosabban helyezzük be, nehogy sérüljön a benne található szál? Ha nem, akkor szemtelenül fiatal vagy, ha igen, akkor bizonyára téged is idegesítettek ezek a kezdetleges villanykörték. Manapság már csak ipari célokra lehetséges ezek továbbfejlesztett, rezgésálló izzó néven is ismert változatuk használata. Amennyiben hanyományos 40 Wattos villanykörtét keresel ipari célokra, megtaláltad! Tőlünk rendelhetsz ezt is online!

Raktáron: 109 darab
197 Ft/darab
darab