Hegesztőkesztyűk

A hegesztés egy olyan kötéstechnikai eljárás, amelyhez több különböző védelmi kiegészítő is szükséges. Ahhoz, hogy a hegesztési munkafolyamatok alatt megóvjuk szemünket és végtagjainkat a láng hőjétől és a szikráktól megéri mindenképpen beruházni ezekre a kedvező árú, mégis nagy segítséget jelentő eszközökre.


2termék 12

Hegesztőkesztyűk

A marhahasíték védőkesztyű az egyik ilyen, a szem épségét óvó hegesztő üvegek és hegesztőpajzsok mellett legfontosabb munkavédelmi felszerelés.

Hőszigetelő tulajdonságaik miatt ezek a termékek minden professzionális hegesztő és otthoni barkácsoló eszköztárából elengedhetetlenek.


15 cm-es marhahasíték mandzsetta

Weboldalunk virtuális polcain már megtalálhatod a hegesztéstechnikai kiegészítők széles választéka mellett a különböző forrasztástechnikai elemeket is.

A kontakt hő nem játék! A hegesztőkesztyű 15 cm-es mandzsettával gondoskodik arról, hogy a 100 °C kontakt hő se tehessen kárt végtagjainkban.

A marhahasíték hegesztőkesztyű bélelt változata egy plusz hőszigetelő pamutbélés réteget is kapott a még tökéletesebb védelmi vonal kialakításához.


Hő és lángálló marhahasíték védőkesztyűk

Hogy melyik termék lesz számodra a legmegfelelőbb? Olvasd el a hegesztőkesztyű leírását és vedd figyelembe a felhasználási gyakoriságot, módot.

Ha további védőfelszerelésekre is szükséged van a munkavégzéshez, nálunk azokat is beszerezheted könnyen, online, akár néhány kattintással!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#nettó ár #szükséges cookie #awi #puha #vastag #szűrés #kategóriák #marha #szállal #szikra és hőálló kék #szikraálló piros marhahasíték #kosár üres # 100 c #ft 1 #kevlar szállal #15 sec #brottó #méret #ön kosara #szabvány #en388 #kontakt #en407 #rendezés #bruttó #kesztyű #marhahasíték hegesztőkesztyű 15 cm