Hegesztőüvegek

Ne feledd! Minden szakmunka, otthoni barkácsolás elengedhetetlen kellékei a munkavédelmi felszerelések, védőfelszerelések. Ahhoz, hogy biztonságosan és hosszú távon élvezhessük munkánk gyümölcsét még a munkafolyamatok megkezdése előtt érdemes beszerezni az ahhoz szükséges minden hozzávalót. A Mentool.hu oldalon mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet akár kötőelemet, akár vízszerelési, vagy fűtésszerelési eszközöket szeretnél vásárolni! Rendeld meg őket néhány kattintással!Hegesztőüvegek

A hegesztőüvegek fontos eszközei a hegesztésnek, fő kiegészítői a hegesztéstechnikai szerszámoknak. Ezek biztosítják, hogy a fejünk elé tartott, vagy arra rácsatolt hegesztő pajzsok meg tudják óvni szemünk épségét.

Ezek az üvegek azonban a használat és az esetleges karcolódások, törések miatt bizonyos időközönként cserére szorulnak. Ne spórold le a megfelelő minőségű hegesztőüveg megvásárlását, mert bizony sok múlik azon mit, és hogyan lát az ember.

A munkavégzés is sokkal könnyebb abban az esetben, hogy ha karcmentes, egyöntetű hegesztő üveget helyezünk a szemünk elé hegesztéstechnikai munkáink során.

Nem mellesleg remek kiegészítői lehetnek a napfogyatkozások nézésénél is. Ezt a ritka és nagyon látványos égi jelenséget sem szabad szabad szemmel közvetlenül nézni, ugyan úgy, mint ahogy a hegesztésnek sem javasolt védőfelszerelés nélkül nekikezdeni. A súlyos látáskárosodásról és a a repkedő szikrákról pedig még nem is beszéltünk.

Ezekkel a hegesztőüvegekkel még a népmesékből ismert gyönyörű leányokra is lehet nézni! Nem tartja magát tovább a mondás, ,,a Napra lehet nézni, de rá nem".


Hegesztőüvegek átlátszó és fekete kivitelben

Akár átlátszó, víztiszta, akár fekete, sötét kivitelű hegesztő üveget keresel, nálunk megtalálhatod és meg is rendelheted online! Nem kell aggódnod, biztonságosan becsomagoljuk, hogy épségben, tökéletes minőségben érkezzen meg otthonodba.


Hegesztőüveg mérete

A hegesztőüvegeket 90 x 110 mm -es méretben találhatod meg virtuális barkácsboltunk polcain.

A Kötőelemek/Hegesztéstechnikai anyagok kategória alatt megtalálhatsz minden forrasztáshoz szükséges további terméket és kiegészítőt is.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665) Keress minket bizalommal Facebook üzenetben is!

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.


Hírlevél feliratkozás

Ha nem szeretnél lemaradni semmilyen újdonságunkról, speciális akciónkról sem, akkor jelöld be a hírlevél feliratozási igényedet!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#x 110 mm din #iratkozzon fel hírlevelünkre #feliratkozás #keresés #kft #termékek #közben #szűrés #cookie-k #cikkszám #din 9 #mérete 90 x 110 #90x110 #termék