Horganyzott szerelt láncok

Kisebb kutyák kikötéséhez, rögzítésekhez, szerelésekhez, dizájn kiegészítőknek megfelelő horganyzott szerelt láncot is vásárolhatsz már tőlünk! Te mire használnád? 
Amennyiben erősebb, strapbíróbb és méterre vágva is megrendelhető horganyzott lánc változatokat keresel, úgy kiemelten ajánljuk ezek közül legkeresettebb termékünket a 3mm-es hosszúszemű horganyzott láncot. Tedd a kosaradba a további kötőelemekkel együtt és várd a futárt akár már másnap!


1termék 11

Horganyzott szerelt láncok

 

 

A horganyzott lánc változatok közül az előre szerelt, vékonyabb, 4 méter hosszú lánc sem hiányozhat eszközkészletedből, ha mindenre fel szeretnél készülni. 

Válaszd ki a hozzá szükséges kiegészítő termékek közül is a számodra legtökéletesebbet az oldal lehetőségeinek köszönhetően és legyen tied az áhított termék akár már holnap. 

A termék kategóriák között biztos, hogy találsz olyan tételeket, amelyekre neked is szükséged van otthonodban vagy a következő projekthez, de elfelejtetted vagy akár nem is realizáltad, mennyire elengedhetetlen. 
Ne legyen nálad se üres tovább a kosár! Tedd kosaradba a horganyzott láncokon kívül a füstcsöveket, locsolótömlőket és egyéb kötőelemeket is, válaszd ki a szállítási és fizetési módot, aztán már csak a csomagodat kell várnod! 

További információk kérése, kérdések esetén keress minket ügyfélszolgálat elérhetőségeink egyikén!

#2022 #kft #cikkszám #bruttó #acél #minden jog fenntartva