Kábelbilincsek

A legkisebb dolgok tudják a legnagyobb hozzáadott értéket adni lakóhelyeinknek! Nincs ez másképp akkor sem, amikor a kábelek megfelelő rögzítéséről beszélünk. Megéri kellő figyelmet fordítani a kábelek elvezetésének és rögzítésének, mert a későbbiekben ez sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket, nem mellesleg pedig sokkal esztétikusabb látványt is nyújt. Válaszd a 50 darabos kiszerelésben kapható, szöggel ellátott kábelbilincseinket a számodra megfelelő méretben! 


4termék14

Kifejezetten 5 mm-es kerek vezetékekhez ajánlott kábelbilincs 50 darabos csomagolásban. A szett tartalma a rögzítéshez szükséges szög is. 

Raktáron (16 csomag)
258 Ft/csomag

Kifejezetten 6 mm-es kerek vezetékekhez ajánlott kábelbilincs 50 darabos csomagolásban. A szett tartalma a rögzítéshez szükséges szög is. 

Raktáron (17 csomag)
287 Ft/csomag

Kifejezetten 7 mm-es kerek vezetékekhez ajánlott kábelbilincs 50 darabos csomagolásban. A szett tartalma a rögzítéshez szükséges szög is. 

Raktáron (19 csomag)
325 Ft/csomag

Vezetékeid és kábeleid elvezetéhez, esztétikus rögzítéséhez válaszd ezt a kifejezetten 8 mm-es kerek vezetékekhez való kábelbilincs csomagot 50 darabos kiszerelésben. A szett tartalma a rögzítéshez szükséges szög is. 

Raktáron (12 csomag)
375 Ft/csomag