Kábelbilincsek

A legkisebb dolgok tudják a legnagyobb hozzáadott értéket adni lakóhelyeinknek! Nincs ez másképp akkor sem, amikor a kábelek megfelelő rögzítéséről beszélünk. Megéri kellő figyelmet fordítani a kábelek elvezetésének és rögzítésének, mert a későbbiekben ez sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket, nem mellesleg pedig sokkal esztétikusabb látványt is nyújt. Válaszd a 50 darabos kiszerelésben kapható, szöggel ellátott kábelbilincseinket a számodra megfelelő méretben! 


4termék14

Vezetékeid és kábeleid elvezetéhez, esztétikus rögzítéséhez válaszd ezt a kifejezetten 8 mm-es kerek vezetékekhez való kábelbilincs csomagot 50 darabos kiszerelésben. A szett tartalma a rögzítéshez szükséges szög is. 

Raktáron: 3 csomag
375 Ft/csomag
csomag

Kifejezetten 6 mm-es kerek vezetékekhez ajánlott kábelbilincs 50 darabos csomagolásban. A szett tartalma a rögzítéshez szükséges szög is. 

Raktáron: 20 csomag
287 Ft/csomag
csomag

Kifejezetten 7 mm-es kerek vezetékekhez ajánlott kábelbilincs 50 darabos csomagolásban. A szett tartalma a rögzítéshez szükséges szög is. 

Raktáron: 19 csomag
325 Ft/csomag
csomag

Kifejezetten 5 mm-es kerek vezetékekhez ajánlott kábelbilincs 50 darabos csomagolásban. A szett tartalma a rögzítéshez szükséges szög is. 

Raktáron: 16 csomag
258 Ft/csomag
csomag