Kaszák

Tudjuk, tudjuk, te sem fogsz holnap nekiállni aratni, mi sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy felkészült, kerttel vagy nyaralóval, vízparti stéggel rendelkező tulajdonosnak ne lenne szüksége megfelelő méretű kaszára a fészerben. Hiszen a kaszákat nem csak az aratási munkákhoz lehet használni. A kasza az a kerti szerszám, amit gabonafélék aratása mellett a gaz kordában tartására, fűnyírásra is használhatsz. Nagy előnyük, hogy elektromosság nélkül is használhatóak, éppen ezért külterületeken, vízpartokon, sátorhelyeken is gond nélkül alkalmazhatóak.
Neked is szükséged van egyre? Válogass a méretek közül és tedd a kosaradba a kasza nyelet is!


3termék13

Szerszám vásárlás előtt állsz és félsz, hogy valamit elfelejtesz? Akkor nézz körül a kaszák között is és a termékek között válogatva szinte biztos, hogy rá fogsz akadni erre a 600mm-es kovácsolt vas kaszára is. Hidd el, vannak olyan területek, ahol sem fűnyíróval, sem fűkaszával nem fogod tudni megoldani a gaz és fű lekaszálását. Szerezd be a Mentool oldalán!

Raktáron: 1 darab
3 177 Ft/darab
darab

Kerti szerszámok vásárlása közben ne feledkezz meg a kaszákról sem! Hidd el, hatalmas segítségedre lesznek azokon a területeken, ahol nincs elektromosság, vagy fűnyíróval, fűkaszával nem tanácsos nekikezdeni a munkának, például a talaj egyenletlenségei, a gazban lapuló kövek miatt. Ha a kaszanyél már megvan, akkor válaszd ki a hozzá illő kaszafejet is, például ezt a 700mm-es változatot. Szerezd be online többi kerti szerszámoddral együtt a Mentool oldalán!

Raktáron: 3 darab
2 435 Ft/darab
darab

Kerti szerszámok vásárlása közben ne feledkezz meg a kaszákról sem! Hidd el, hatalmas segítségedre lesznek azokon a területeken, ahol nincs elektromosság, vagy fűnyíróval, fűkaszával nem tanácsos nekikezdeni a munkának, például a talaj egyenletlenségei, a gazban lapuló kövek miatt. Ha a kaszanyél már megvan, akkor válaszd ki a hozzá illő kaszafejet is, például ezt a 800mm-es változatot. Szerezd be online többi kerti szerszámoddral együtt a Mentool oldalán!

Raktáron: 6 darab
3 004 Ft/darab
darab