Kefe - ecset

A háztartásban használt kézi szerszámok rendkívül sokoldalúak lehetnek, a felújítások, építkezések során pedig a legtöbbre szükségünk is lehet, hol gy, hol úgy. Éppen ezért nem éri meg lespórolni a megvásárlásukat, hiszen a későbbiekben rosszul fog esni, amikor épp nem lesznek kéznél. Vásárold meg a különböző ecset és kefe változatokat egy helyen, online, akár utánvétes fizetéssel!

Kefe - ecset

A kefék többféle változatát is megrendelheted online barkácsboltunk kínálatából. Nem kell messzire menned, ha általános felhasználásra tökéletes drótkeféket keresel, de a forrasztható réz csövek tisztításához alkalmas rézcső tisztító kefék is elérhetőek többféle átmérőhöz kínálatunkban.

A festés pedig a felújítás egyik, talán leglátványosabb módja. Ha a drótkefékkel eltávolítottuk a rozsdát és a korróziót a kerítésekről, fa és fémanyagokról, akkor az ecsetkészletek segítségével könnyedén lefesthetjük őket.


Ecset - kefe vásárlása online

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk!
#budapest #telefon#mail #kft #keresés #termék #ecset kefe #ecset #jog fenntartva #kefe #termék #budapest #keresés &információk #kft #mail #2021