Kőzetfúró SDS

SDS Plus kőzetfúró szárak sokféle méretben várják lelkes gazdájukat. Jelige: pontos és biztonságos munka profiknak! De mire is jók az SDS Plus kőzetfúró szárak? Többek között Ytong téglák, csempe vagy betonanyagok fúrásához, furatolásához kifejezetten alkalmas termékek. Neked is erre lenne szükséged? Akkor ne habozz tovább! Nézd meg kőzetfúró sds befogású fúrókhoz megfelelő szár kínálatunkat, tedd kosárba a kiválasztott méreteket és rendeld meg őket online, akár pillanatok alatt!


33termék
 

Kőzetfúró SDS - 4 élű kőzetfúró SDS

 

Úgy érzed, hogy folyton falakba ütközöl? Semmi vész, hiszen az sds plus fúrószár az a termék, amivel lyukat üthetsz akár még a betonfalon is! A négyélű kialakítással rendelkező sds plus befogású fúrószár nem hiányozhat az otthoni készletből, hiszen barkácsolás, lakásfelújítás, vagy éppen átalakítás esetében is nagy szükséged lesz rá.

 

SDS Plus fúrószár -Kőzetfúró SDS

 

Ez a speciális gépi szerszám tartozék kifejezetten kemény anyagok, például ytong tégla, csempe vagy beton fúrására alkalmas. Hosszabb élettartam, strapabíró kialakítás jellemzi ezt a termékünket. Neked milyen méretre van szükséged? Válogass széles kínálatunkból kedvedre!

 

Amire mindenképp ügyelj a kőzetfúró sds használatánál

 

Az első, és talán a legfontosabb, hogy sds befogású fúróval dolgozz, ugyanis a fúrószár speciális kialakítása ezt megkívánja.

Jó tanács még, ha csempével dolgozol, mindenképpen kapcsold ki az ütvefúró fokozatot! Erre azért van szükség, mert amikor a csempe felszínén hatolsz át, akkor az ütvefúró mód megrepesztheti a csempe anyagát. Azaz berepedhet, lepattanhat a rajta lévő máz! Ezt pedig nem szeretnéd, ugye?

 

A méret a lényeg!

 

A fúrószár kiválasztásánál mindenképpen figyelj oda a méretekre. Nem mindegy, milyen hosszúságú és milyen átmérővel rendelkező darabbal dolgozunk. Ezt a munka határozza meg, a fal vastagsága illetve a kívánt lyuk mérete. A kínálatunkból akár egy személyes igényeidre szabott, egyedi készlet is összeállítható. Nézz csak szét nálunk!

 

Mire van még szükséged?

 

Ajánlhatjuk például alumínium szúnyoghálókat? Csirkehálóra lenne szükséged? Minőségi és kipróbált termékek széles választéka vár a MenTool.hu-n. Keress a kívánt termék nevére a keresés mező és szűrés (nagyító gomb) használatával, vagy nézz körül a jól felépített kategóriák között. Szerezd be néhány kattintással, ami kell – a szállítási feladatokat pedig bízd ránk!

 

Számunkra kiemelten fontos az elégedettség a bolttal!

 

Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a vásárlók valós visszajelzései alapján elnyertük az árukereső megbízható bolt minősítését. Ezúton is köszönjük! Ígérjük, hogy a jövőben is fontos szempont lesz a bolt áttekinthetősége és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése!

 

Ügyfélszolgálat – kommunikáció

 

Nem tiszta a szállítási idő? Többet rendelnél, mint amennyi raktáron van? Amennyiben úgy érzed, hiányoznak még információk valamely termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor keress minket email-ben vagy telefonon! Profi ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16-ig állnak szíves rendelkezésedre! Mail címünk: webshop@mentool.hu, telefonszámunk: +36706358665.