Lépcsős fúrók

Szereted a profi munkavégzést? Sorja-mentes, szép furatot szeretnél készíteni? Még nincs a barkácskészletben a lépcsős fúrók közül egy sem? Akkor szerezz be tőlünk az esztétikus munkavégzés érdekében egy titán-nitrit bevonattal rendelkező léptető fúrószárat még a mai napon. Rendelj, fizess, és akár már másnap fúrhatod is a lyukakat!Lépcsős fúrók

 

Szeretnél vékony acéllemezekbe, vagy akár egyéb anyagú lemezekbe sorjamentes furatokat készíteni? Akkor neked találták ki a HSS lépcsős fúrószárakat. Ismerd meg ezt a terméket, olvass tovább a részletekért!

 

Mi is azt a HSS?

 

A gépi szerszámok és szerszámgépek világában sokszor találkozunk első pillanatra érthetetlen kifejezéssel vagy betűszavakkal. Ebben az esetben ilyen a HSS, amely nem mindenkinek egyértelmű és ezzel nincs is semmi baj. A HSS a fúrószár anyagjelölését jelenti, méghozzá azt, hogy gyorsacél anyagból készült. Ennek köszönhetően gyors és hatékony munkavégzést lehet vele elérni. Sőt! Erre jön még a titán-nitrit bevonat, ami által kiemelkedő kopásálló lesz a lépcsős fúró. Az ellenálló felületkezelés pedig magas élettartalmat biztosít a termék számára.

 

Hasznos tipp a lépcsők fúrók használatához

 

A lépcsős fúrók elsőre furcsa kialakításúnak tűnhetnek, de segítségükkel egy eszközzel oldhatsz meg többféle problémát is. A lépcsős fúrószár 2 milliméterenként állítható be a megfelelő furatátmérőre. Ennek köszönhetően tehát nem kell különböző méretű lyukfúrókat magadnál tartanod folyamatosan, egy termékkel több átmérőt is létrehozhatsz.

 

Fúrószárak a Mentool.hu oldalán

 

Minden lépcsős fúrónkra igaz, hogy HSS, azaz fémek fúrására alkalmas és titán-nitrit bevonattal készült. Hogy melyik méretre lenne szükséged, azt azonban csak te tudhatod. Választhatsz a 4-20mm, 5-35mm és a 7-40.5 mm-es fúrók közül, a döntés a tied, a szállítást megoldjuk helyetted!

 

Lépcsős fúrók és egyéb termékek keresése

 

Kereshetsz a jól felépített kategóriák között terméket, vagy a szűrés funkció használatával is megtalálhatod a szükséges árucikkeket. Amennyiben gépi szerszám kiegészítők, vízszerelési vagy fűtésszerelési termékek keresését tervezed, akkor mindig jusson eszedbe a Mentool.hu! A raktáron lévő terméket akár azonnal tudjuk küldeni. Amennyiben nincs raktárunkon a termék, akkor beszerezzük 2-7 munkanapon belül és fel is adjuk csomagodat, amint lehetséges. Hidd el, mi állandóan azon dolgozunk, hogy minél előbb elkezdhesd a munkát!

 

Házhozszállítás

 

Megrendeléskor kérheted, hogy a szállítási feladatokat mi végezzük el, viszont a raktárunkba személyesen is eljöhetsz a vásárolt termékekért. Ez utóbbinál nincs szállítási idő, add le a rendelésed és várd meg az e-mail értesítőnket, hogy mikor veheted át az elkészült csomagot!

 

Hírlevél feliratkozás

 

Minden kedves vásárlónknak adott a feliratkozás lehetősége hírlevelünkre. Nem kell mást tenned, mint az adatlapon megadnod az e-mail címed, amit naponta használsz, és a többit bízd ránk! A tőlünk kapott hírlevélből értesülhetsz újonnan érkezett termékeinkről és top akcióinkról. Mit szólsz?

 

Mentool.hu, ahol sosem lehet üres a kosár!

 

Hiszen megtöltheted megbízható és kedvező árú termékekkel! Apropó… Azt mondtuk már, hogy a vásárlók valós visszajelzései alapján a Mentool.hu elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését? Nagyon szépen köszönjük a bizalmát minden kedves vásárlónknak!

 

Mentool.hu ügyfélszolgálat

 

Nem sikerül kosárba rakni a terméket? Kérdeznél még a gépi szerszám tartozékok valamelyikéről? Segítséget szeretnél kérni a termékek keresésében? Természetesen lehet! A webáruház mail címe:  webshop@mentool.hu. Telefonos információk is kérhető a +36-70/635-8665-ös telefonszámon. Az ügyfélszolgálat munkatársai munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre!