Oldható vezetékösszekötők

Pattintós vezetékösszekötők sodrott és tömör vezetékekhez

WAGO és WAGO között is van különbség. Vajon miért? Mert a WAGO igazából a gyártó, nem pedig a termék neve, de a legtöbb ember fejében a kettő egy és ugyanaz, összekapcsolódik. A gyártó legnépszerűbb termékei a vezeték összekötő termékek, amelyek oldható változatai is megrendelhetőek kínálatunkból darabosan!

A legfontosabb: ezek az apró kiegészítők sodrott és tömör vezetékekhez is használhatóak! Kell ennél több?Oldható vezetékösszekötők - WAGO

Az oldható vezeték összekötőket más néven pattintós vezetékösszekötők néven is ismerheted. Ezekkel a remek termék változatokkal azonos átmérőjű vezetékeket köthetsz be és rendszerezhetsz egyszerűen mielőtt kötődobozba, kábelcsatornába vagy villamos szekrénybe helyeznéd őket. 

Sőt, nálunk mindig láthatod, hogy egy-egy termék raktáron található-e vásárlásod pillanatában! 

Törzsvásárlói fiók regisztrálása esetén belépés után minden megrendelésedért pontokat írunk jóvá belső egyenlegeden, amelyeket  a későbbi megrendelések folyamán termékekre és kedvezményekre válthatsz be. Üres még a kosarad? Ne habozz, ha ma rendelsz, a kiválasztott termék akár már holnap nálad lehet!

#címemet hírlevelezési céllal kezelje, részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön #részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email mail címemet hírlevelezési céllal #2022 #100 #loading #kosár #szűrés kezelje és a részemre #nevemet és e mail #re email #hozzájárulok #összehasonlítás #információk #kategóriák ##rendezés #hírlevelünkre #szállítási