Patkányfogó csomagok

Nem muszáj dönteni! Nem kell külön-külön összeválogatnod a termékeket! Ha nagy a baj, vagy szeretnél többféle terméket is kipróbálni, esetleg azt sem tudod éppen milyen fajta állattal állsz szemben, akkor a legjobb választás, hogy ha minden eshetőségre felkészülsz! Ezek a csomagok, amelyek élvefogó csapdákat is tartalmaznak kedvező árak mellett biztosítják számodra a magas hatékonyságú rágcsálóirtást! 


2termék12

Nálad se legyen a patkány éve! Ne hagyd, hogy a rágcsáló kártevők átvegyék az irányítást kertedben, garázsadban, tárolódban vagy műhelyedben! Ezzel a csomaggal jó előre felkészülhetsz a váratlan vendégekre, de akkor is gyors segítséget nyújt, ha már megtörtént a baj! 5 darab elengedhetetlen terméket tartalmaz, amellyel gyorsan és hatékonyan távolíthatod el a hálátlán rágcsálókat! 

Raktáron: 3 csomag
13 208 Ft/csomag
csomag

Garfield, mint tudjuk nem egy szorgalmas macska és ki szeretné, ha meg kellene szakítania napi lustálkodását néhány fránya rágcsáló miatt? Ezzel a 4 termékkel kissebb és nagyobb kártevő rágcsálókat is elkaphatsz, a rágcsálóirtó pép alkalmazásával pedig hamar hatástalaníthatsz is. 

Raktáron: 3 csomag
12 124 Ft/csomag
csomag