Szellőzőrácsok

A szellőzőrácsok és különböző típusú szellőzők első számú feladata a megfelelő légcsere, levegő áramlás biztosítása otthonunkban. Természetesen nagy hasznukat vehetjük a különböző szellőző nyílások lezárásban is, mint például a páraelszívó kivizetésénél. Ezek a szellőzőrácsok leggyakrabban fürdőszobákban, mosdókban és konyhák kiegészítőiként vannak felszerelve. A minőségi, műanyag szellőzőrács nem korródálódik, vízálló, nem telepszik meg rajta a penészgomba emellett pedig könnyű, praktikus és kedvező árú.

Megrendelnéd? Nyugodtan tedd be kosaradba a megfelelő méretű szellőző rácsot, válogass még kedvedre a kategóriák között! 

 


2termék 12

Műanyag szellőzőrács

A különböző szellőző, illetve légkondicionáló berendezések szerves részeit is képező szellőzőrácsok megfelelően védik a szellőzőrendszerek által igényelt kimeneti és bemeneti nyílásokat is, nem mellesleg pedig esztétikus takarással is szolgálnak a lyukaknak.

A szellőzéstechnikai rendszerek bejáratánál és kijáratánál különböző rács változatok vannak felszerelve, amelyek biztosítják a rendszer biztonságos üzemelését és a bejutó anyagok (bogarak, rovarok, levelek stb.) megakadályozását. Tehát a szellőzőrácsok kerülhetnek külső és belső falakra is egyaránt. 


Fehér szellőzőrács típus fajták 

A gravitációs zsaluval ellátott termékek több méretben is megtalálhatóak webáruház kínálatunkban. A termékek bekötését segíti a csőcsatlakozós kialakítás és a bogarak, rovarok és egyéb szennyeződések bejutásának megelőzésére szolgáló háló anyag a csatlakozás bejáratánál. 

Rendkívül fontos számunkra az ügyfélszolgálat kommunikáció! Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mind a bolt áttekinthetősége, mind a termékek leírásai és elérhetősége megfeleljen vásárlóink igényeinek. Amennyiben mégsem tiszta valami, ne aggódj, segítünk! Vedd fel velünk a kapcsolatot hétköznapokon 8 és 16 óra között e-mail címünkön vagy telefonon és minden tudásunkkal azon leszünk, hogy a legkielégítőbb válaszokkal szolgáljunk kérdéseidre. 

Melyik típus, melyik méret? Milyen széles vagy milyen hosszú? A termék leírásokban igyekszünk, hogy megtalálj minden szükséges információt, de néhány esetben még nem került sor az összes adat feltöltésére. Ha ezt veszed észre, keress minket bátran bármely termék esetében. 

A Mentool.hu weboldalon megtalálhatsz mindent, amire a vízszerelésnél, a fűtésszerelésnél, a villanyszerelésnél vagy a kerti munka során szükséged lehet. Online rendelés gyorsan, egyszerűen!

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének ismerősének ezt a boltot #árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #fill ffffff #elégedettség a bolttal #kft #100 #fill #000 #szürke #kerek #ipari #barna #fém #ventilátor #üres #zsalus #akár #önnek #légáramlás #szállítási idő #esetben #információk #esetén #szükséges #megfelelő #rendezés #könnyen #fürdőszoba #során #szükség #termékeink #alapján #idő #légáramlás #különböző #jelenleg #történő #lévő #kosár