WAGO vezetékösszekötők

WAGO vezetékösszekötők

Fix vagy pattintós wagora lenne szükséged? Nézzük is meg gyorsan, hogy pontosan mik azok a vezetékösszekötők. A vezeték összekötők, ahogy a nevük is mutatja különböző méretű és darabszámú vezeték összekötésére szolgál azzal a céllal, hogy azokat könnyen, áttekinthetően és biztonságosan lehessen csatlakoztatni kötődobozba, kábelcsatornákba és villamos szekrényekbe. Rendeld meg őke most a szükséges mennyiségben és méretben! 

 

Tudod, hogy mi az a WAGO? Igen, tudjuk, hogy a gyártó neve, de ezek a vezetékösszekötők így terjedtel el a köztudatban. Teljes dobozra lenne szükséged belőle vagy elegendő lenne néhány darab? Nem probléma!

Igen, nálunk szinte minden terméket nem csak dobozosan, tekercsben, hanem darabosan, méterre vágva is megrendelhetsz online! Sőt, az éppen raktáron lévő készletet is láthatod. 

Megéri törzsvásárlói fiókot is létrehozni! Belépés után minden megrendeléed után pontokat gyűjthetsz, amelyeket további kedvezményekre és termékekre válthatsz be. 

#minden jog fenntartva #kosárba nettó #100 #2022 #221 #wago #mail #üres #szűrés #gyártó #termék #vezeték #termékek #információk #kosár #összekötő #kategóriák