Drótkefék

A keféknek annyi változatuk van, amennyit csak szeretnénk! Manapság már szinte minden háztartási feladathoz, minden szakmunkához vannak olyan kefék, amelyek megkönnyítik az életünket. A cipőkefék, körömkefék és ruhakefék mellett nem árt, hogy ha háztartásunkban kéznél van egy-egy drótkefe is. Ezek a termékek jó szolgálatot fognak tenni számunkra az építkezések, felújítások során, hiszen tudjuk, a kertes háznál mindig van munka!


2termék 12

Drótkefék

A drótkefék különböző változatai közül az, hogy melyiket választjuk sokszor nem csak a felhasználás módjától, hanem a szerszámok kézbe illőségétől, a termékek szimpátiájától is függ.

A drótkefék feladatai a háztartásban igen sokfélék lehetnek. Felhasználhatjuk őket különböző anyagok tisztításához, de rozsda és festékfoltok eltávolításához is. Éppen ezért a kerítés felújítások, kerékpár újjáépítések, teraszok korlátainak megszépítésének is fontos eszközei.

Online barkácsboltunk kínálatában megtalálhatóak azok a drótkorongok, vagy más néven sodrott körkefék és fazékkefék is, amelyekkel kiegészíthetjük gépi szerszámainkat a még gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében.


Raktáron lévő termék?

Oldalunkon mindig láthatod, hogy a megvásárolni kívánt termék vagy termékek raktáron vannak-e a megrendelés pillanatában. Az aktuális darabszámot mindig a termék neve alatt, vagy mellett jelezzük! Akkor sem kell kétségbe esned, ha éppen nem elérhető, csak rendelhető állapotban van a kiválasztott locsolófej vagy egyéb öntözéshez, locsoláshoz szükséges eszköz. Rendelésed leadása után amint tudjuk beszerezzük a szükséges mennyiséget!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#ft 1 #drótkefék #2021 #700 #szerszám #műanyag #alkalmas #top #felületek #kategóriák #rendezés #minket #szűrés #drótkefe #tól #szerszámok #gyártó #800 ft #termékek #700 ft #2 3 #1 2 #ft 1 #ft 1 #2 3 #1 2 #raktáron #termékek #termék #gyártó #tól #szűrés #minket #információk #kategóriák #rendezés #szerszám