Kerti szerszámok

Ha kert, akkor pihenés, ha kert, akkor munka! Ha munka, akkor szerszám, a kertben pedig kerti szerszám. Te milyen szerszámokat használsz a kertedben? Kerti szerzsámok beszerzésére nem csak akkor lehet szükséged, amikor a régiek már elhasználódtak, hanem akkor is, amikor új házba költözöl vagy a nagyváros nyüzsgése után új székhelyedet vidéki ingatlanba helyezed át. Nálunk akár egy kattintással megrendelheted az összes kerti kiegészítőt, amire csak szükséged lehet! Nézz körül!

Kerti szerszámok

 

Neked mi jut eszedbe a kerti szerszámokról? Egy kapa? Egy kasza? Netalán egy fejsze vagy gereblye? Akár melyik is legyen a legfontosabb számodra, nálunk bármelyiket beszerezheted. Sőt, a szállítás miatt sem kell aggódnod.

Tudjuk, tudjuk, nem mindenkinek van autója, a tömegközlekedésen pedig eléggé kellemetlen egy seprűvel vagy kaszával a hónunk alatt utazni. Amennyiben a Mentool.hu-n adod le a megrendelésed nem kell ezek miatt aggódnod.

 

Fejsze, balta

 

Tavasszal a kert felélesztésében, nyáron a túlnőtt, sérült vagy beteg ágak, bokrok kivágásában, ősszel a fűtőanyag feldolgozásában lehetnek segítségedre a balták és fejszék különböző változatai. Kiválaszthatod a fej súlya vagy a markolat anyaga alapján, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb. A kisebb fanyelű nálad a favorit vagy jobban szereted a hasításhoz is tökéletes üvegszálas nyelű változatokat? Nálunk válogathatsz a különböző fajták és változatok között, sőt, haza sem kell cipelned, ha futárszolgálati kiszállításunkat választod.

 

Lapát, ásó, kapa

 

A kertrendezés elengedhetetlen kelléke a lapát, az ásó és a kapa. A gaz visszaszorításához nélkülözhetetlen a horoló és az írtó kapa, a növények ültetéséhez pedig az ásó.

Már többször írtunk arról, hogy vannak olyan növények, amelyek telepítéséhez figyelembe kell venni az egyedi igényeket, nem mindegy, hogy milyen föld kerül alájuk. A lapátok remek szolgálatot tesznek a föld mozgatásában, elegyengetésében vagy a sóder, murva, faháncs szétszórásában is.

 

Gereblye, seprű

 

Létezik kert gereblye nélkül? A tiéd még hiányt szenved benne? Akkor ideje beszerezni ezt a remek szerszámot, amely a gyomok kiszedése után éppolyan hasznos lesz, mint ősszel a lehullott levelek összegyűjtésénél. Megvásárolhatod őket egyben vagy egyedi igények alapján akár külön fej és külön nyél kialakításban is.

Seperni a betont is kell és lehet, a lombseprűkkel könnyen és gyorsan összegyűjtheted a faleveleket vagy a kigyomlált gazokat. Ha terempartvisra vagy cirokseprűre van szükséged, akkor sem tudsz meglepni minket, rendelésed után már csomagoljuk is a kívánt termékeket.

 

Döntöttél már? Üres még a kosár? Kerti szerszámok vásárlása online

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a bolt áttekinthetősége mindenki számára megfelelő legyen és könnyen megtalálhatóak legyenek a megrendelni kívánt termékek. A könnyebb keresés érdekében szörfözhetsz a kategóriák között vagy az oldal tetején elérhető okos kereső felületre is beírhatod a termék nevét a még gyorsabb vásárláshoz.

Helyezd kosaradba a szükséges termékeket és a szállítási idő is igen rövid lesz, sőt, akár sos szállítási módot is választhatsz!
Nekünk nagyon fontos az ügyfélszolgálat kommunikáció, éppen ezért hétköznapokon 8-16 óra között elérhetsz minket telefonon is. Ha nem szeretsz telefonálni, akkor írj e-mailt vagy vedd igénybe online ügyintézési felületünket. Próbáld ki, rendelj, szépítsd a kertet kerti szerszámok segítségével!

#fill ffffff #fill 719026 #tartalmazó email hírleveleket küldjön #2004 2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #megadott személyes adataimat #most megadott #bekezdése szerint #bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #cikk rendelkezése alapján #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését #vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #az adatkezelési checkboxot #hogy az adatkezelő #az általános adatvédelmi rendelet #hibás vagy hiányzó adatok #gardena #elégedettség a bolttal #kerti szerszámok #kerti szerszám