Kerti szerszámok

Ha kert, akkor pihenés, ha kert, akkor munka! Ha munka, akkor szerszám, a kertben pedig kerti szerszámok. Te milyen szerszámokat használsz a kertedben? Kerti szerszámok beszerzésére nem csak akkor lehet szükséged, amikor a régiek már elhasználódtak, hanem akkor is, amikor új házba költözöl vagy a nagyváros nyüzsgése után új székhelyedet vidéki ingatlanba helyezed át. Nálunk akár egy kattintással megrendelheted az összes kerti kiegészítőt, amire csak szükséged lehet! Nézz körül nálunk!

Kerti szerszámok

 

Neked mi jut eszedbe a kerti szerszámokról? Egy kapa? Egy kasza? Netalán egy fejsze vagy gereblye? Akár melyik is legyen a legfontosabb számodra, nálunk bármelyiket beszerezheted. Sőt, a szállítás miatt sem kell aggódnod.

Tudjuk, tudjuk, nem mindenkinek van autója, a tömegközlekedésen pedig eléggé kellemetlen egy seprűvel vagy kaszával a hónunk alatt utazni. Amennyiben a Mentool.hu-n adod le a megrendelésed nem kell ezek miatt aggódnod.

 

Fejsze, balta

 

Tavasszal a kert felélesztésében, nyáron a túlnőtt, sérült vagy beteg ágak, bokrok kivágásában, ősszel a fűtőanyag feldolgozásában lehetnek segítségedre a balták és fejszék különböző változatai. Kiválaszthatod a fej súlya vagy a markolat anyaga alapján, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb. A kisebb fanyelű nálad a favorit vagy jobban szereted a hasításhoz is tökéletes üvegszálas nyelű változatokat? Nálunk válogathatsz a különböző fajták és változatok között, sőt, haza sem kell cipelned, ha futárszolgálati kiszállításunkat választod.

 

Lapát, ásó, kapa

 

A kertrendezés elengedhetetlen kelléke a lapát, az ásó és a kapa. A gaz visszaszorításához nélkülözhetetlen a horoló és az írtó kapa, a növények ültetéséhez pedig az ásó.

 

Már többször írtunk arról, hogy vannak olyan növények, amelyek telepítéséhez figyelembe kell venni az egyedi igényeket, nem mindegy, hogy milyen föld kerül alájuk. A lapátok remek szolgálatot tesznek a föld mozgatásában, elegyengetésében vagy a sóder, murva, faháncs szétszórásában is.

 

Gereblye, seprű

 

Létezik kert gereblye nélkül? A tiéd még hiányt szenved benne? Akkor ideje beszerezni ezt a remek szerszámot, amely a gyomok kiszedése után éppolyan hasznos lesz, mint ősszel a lehullott levelek összegyűjtésénél. Megvásárolhatod őket egyben vagy egyedi igények alapján akár külön fej és külön nyél kialakításban is.

 

Seperni a betont is kell és lehet, a lombseprűkkel könnyen és gyorsan összegyűjtheted a faleveleket vagy a kigyomlált gazokat. Ha terempartvisra vagy cirokseprűre van szükséged, akkor sem tudsz meglepni minket, rendelésed után már csomagoljuk is a kívánt termékeket.

 

Döntöttél már? Üres még a kosár? Kerti szerszámok vásárlása online.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a bolt áttekinthetősége mindenki számára megfelelő legyen és könnyen megtalálhatóak legyenek a megrendelni kívánt termékek. A könnyebb keresés érdekében szörfözhetsz a kategóriák között vagy az oldal tetején elérhető okos kereső felületre is beírhatod a termék nevét a még gyorsabb vásárláshoz.

Helyezd kosaradba a szükséges termékeket és a szállítási idő is igen rövid lesz, sőt, akár sos szállítási módot is választhatsz!
Nekünk nagyon fontos az ügyfélszolgálat kommunikáció, éppen ezért hétköznapokon 8-16 óra között elérhetsz minket telefonon is. Ha nem szeretsz telefonálni, akkor írj e-mailt vagy vedd igénybe online ügyintézési felületünket. Próbáld ki, rendelj, szépítsd a kertet kerti szerszámok segítségével! 

 

Feliratkozás hírlevelünkre

 

Jól jöhet a hírlevél feliratkozás akkor is, ha új gépek vásárlását tervezed. Mi mindig értesítést küldünk majd neked az új termékek érkezésérő, akciókról, kedvezményekről és az időszakos ajánlatokról is. Csak add meg mail címed! 

 

Ügyfélszolgálat

 

Segítséget kérnél? Akkor a legjobb helyen jársz! Minket telefonon és emailben is elérhetsz. Nem csak a kerti szerszámok kapcsán kereshetsz minket, hanem az oldalunkon található minden termékkategóriából felmerült megválaszolatlan kérdésekkel is.

Elérhetőségeink: Telefonon a +36-70/635-8665-ös telefonszámon, e-mailen az ugyfelszolgalat@mentool.hu címen tudsz elérni minket.

#fill ffffff #fill 719026 #tartalmazó email hírleveleket küldjön #2004 2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #megadott személyes adataimat #most megadott #bekezdése szerint #bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #cikk rendelkezése alapján #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését #vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #az adatkezelési checkboxot #hogy az adatkezelő #az általános adatvédelmi rendelet #hibás vagy hiányzó adatok #gardena #elégedettség a bolttal #kerti szerszámok #kerti szerszám