KPE anyagok

Minőségi anyagokkal szeretnél dolgozni? Jól jönne egy időtálló idom? Jó helyen jársz. Nálunk megtalálhatod a KPE anyagokból készült csöveket, idomokat. Sőt, még szerszámot is találsz a szereléshez, sorjátlanításhoz. Külső vagy belső menetes, műanyagból és rézből készült KPE idomokat is rendelhetsz tőlünk online. Csapj le rájuk még ma!

KPE anyagok

 

KPE, KPE, sokat hallottad már, de soha nem tudtad, hogy pontosan mit jelent?
Akkor most eláruljuk! A KPE betűszó nem mára utal, mint a cső anyagának minőségére. Ez egy kemény polietilén, amely ellenálló az őt ért behatások ellen. Könnyű súlyuk és tartósságuk miatt rendkívül elterjedtek a vízszerelés területén.

 

Vízszerelés KPE csövek segítségével

 

A KPE anyagok népszerű polietilén anyagból készült csövek - idomok, melyeket előszeretettel használnak a szakemberek. Hő és vegyi ellenálló képességük kiváló, szerelésük pedig egyszerűen megoldható. A KPE cső akár beltéri, akár kültéri vagy mezőgazdasági hasznosításra is alkalmas. A víz szerelése a megfelelő kpe csövek és idomok segítségével igazi élmény lehet!

 

KPE cső esetében tuti, hogy a méret a lényeg!

 

A terveidhez passzoló kpe cső kiválasztásánál arra kell figyelned, hogy a szükséges átmérőt válaszd a kínálatban szereplő méretek közül. Ezután gondold végig, hány tekercsre lesz szükséged és ez alapján állítsd be a rendelni kívánt mennyiséget.

 

KPE idomok

 

Van, aki a réz és van, aki a műanyag kpe idomokra esküszik. Te melyik táborhoz tartozol? Még egyikhez sem? Semmi gond! Bármelyiket választod a webáruházunkban fellelhető termékek közül, magas minőségű termékhez jutsz majd. Csatlakozó, könyök, T-idom mindig van készleten és könnyedén, néhány kattintással rendelhető is. Mire vársz még?

 

KPE segédszerszámok

 

A sikeres szerelés érdekében érdemes néhány apró trükköt bevetni. A KPE cső vágása során igazán jó szolgálatot tehet egy csővágó olló, mert használatának köszönhetően igényes és sallangmentes felületet kaphatunk. A vágás után a csősorjátlanítására is van egy jó ajánlatunk. A méretre vágott és megfelelően kezelt felületű cső szebb, pontosabb és biztonságosabb kötést hoz létre az idommal. Ebben az esetben a csatlakozás tartósabb is lesz.

 

Mentool.hu, ahol ezeregy menő termék vár Rád raktáron!

 

Szereted az egyszerű, átlátható és gyors vásárlást, ahol a kosár pikk-pakk megtölthető a szükséges minőségi termékekkel? Akkor nálunk a helyed! Böngéssz akár a jól felépített kategóriák között vagy keress a keresés menüpont segítségével, remek termékeket fogsz találni.

 

Hírlevélre fel!

 

Ne maradj le jobbnál-jobb akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre még ma! Amennyiben így teszel, időről-időre értesítünk legújabb top termékeink érkezéséről mail-ben. Sőt: egyedi, csak a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is kedveskedünk majd Neked!

 

Maradt még kérdésed?

 

Nem tudod, hol találod a törzsvásárlói kedvezményeidet belépés után? Valamelyik anyag kapcsán kellenének további információk? A kiszállításról érdeklődnél? A Mentool.hu ügyfélszolgálat munkatársai hétköznapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre! Keress minket telefonon vagy emailben!