Gipszkarton csavarok

Gipszkartonozáshoz, gipszkarton mennyezet kialakításához nem elegendő, ha csak a gipszkarton lapokat szerzed be! Ne feledkezz meg a rögzítésükhöz szükséges csavarokról sem! Kínálatunkban megtalálhatod a gipszkarton csavar többféle változatát is, amelyeket fa és fém tartószerkezetekre való szerelésekhez is használhatsz. A még gördülékenyebb munkavégzéshez választhatsz akár önfúró fémmenetes kiviteleket is, többféle méretben! Rendeld meg gipszkarton csavarjaidat online, egyszerűen, és legyél törzsvásárlónk! 

Gipszkarton csavarok

A facsavarok mellett a gipszkarton csavarok a legelterjedtebb és leggyakrabban használatban lévő csavarok a mindennapokban.

Felújítások, építkezések alkalmával sokszor és sokan választják a gipszkartonozást és a gipszkarton különböző változatait a különböző munkafolyamatokhoz. Ez a közkedveltség nem véletlen, ugyanis a gipszkarton könnyen felhasználható a különböző gipszkarton csavar típusok segítségével pedig gyorsan és hatékonyan rögzíthető is a különböző felületekhez.

Amellett, hogy például a mennyezet gipszkartonozása, vagy a fürdőszobában az impregnált gipszkarton felhelyezése plusz funkciókat is rejt, a gipszkarton elemekből mutatós design-elemek is készíthetőek, amelyek praktikusság szempontjából is verhetetlenek.

A legtöbb lakásban és házban akadnak kihasználatlan sarkok, ahova a kész bútorok nem igazodnak megfelelően, vagy olyan helyek, amelyeket inkább elrejtenénk. A gipszkartonnak köszönhetően ezekből a zugokból is ki tudunk alakítani olyan helyeket, amelyek hasznosak vagy esztétikusak lehetnek.

A gipszkartonozás előtt megéri átgondolni, hogy pontosan mekkora területet szeretnénk befedni a gipszkartonnal, abból milyen formákat szeretnénk kialakítani és milyen alapra milyen csavarral szükséges ezeket felhelyezni.


Gipszkarton csavar többféle változatban

A különböző anyagok különböző gipszkarton csavarok felhasználást igénylik. Annak érdekében, hogy a megfelelő terméket tudjuk kiválasztani fel kell mérni először is az aljzatot, amihez rögzíteni szeretnénk a gipszkarton táblákat.

Fához, fa tartószerkezetekhez a famenetes gipszkarton csavar változatok megfelelőek, fémekhez pedig a fémmenetes gipszkarton csavar típusok megrendelése szükséges. Ezekkel a csavarokkal a fém tartószerkezetekre nem csak gipszkarton elemeket, hanem gipszrost vagy cementkötésű faforgácslapok is felszerelhetőek.

A munka még gyorsabbá válhat, ha a fémmenetes gipszkarton csavarok önfúró változatait választjuk.


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat tel: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuknál élvezhetik a törzsvásárlói rendszer előnyeit.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#árak #kft #bruttó #fém #cím #keresés #csavar gipszkarton #kérjük #terméket #érdekében #email #termékek #termékek #email #fához #cím #keresés #önfúró #csavar #jog fenntartva #gipszkarton #gipszkarton csavar