Önfúró fémmenetes gipszkarton csavarok

Rövidebb szerelési idő - költséghatékonyság - precíz, pontos telepítés

Hallottál már mennyiségi kedvezményünkről? A teljes felújítások, renoválások és építkezések alatt bizony gyorsan fogynak a csavarok. Talán mindenki rémálma ezekben az esetekben, amikor elfogy az alapanyag vagy a szereléshez szükséges kötőelem és emiatt csúszik a munka. Megéri nagyobb adagokat is rendelni, mert ezzel akár 10% mennyiségi kedvezményre is jogosulttá válhatsz! A fém szerkezetekhez történő rögzítésekhez a hagyományos fémmenetes gipszkarton csavarok mellett elérhetőek kínálatunkban az önfúrós kivitelben gyártott gipszkarton csavar változatok is. 


4termék14

A 25 mm hosszú, 3,5 mm átmérőjű fém menetes (sűrű menetes) önfúró gipszkarton csavar nagy előnye, hogy nem szükséges előfúrást végezni a csavar felhelyezéséhez. A speciális kialakítással egy menetben elvégezhető a munka, amely így rövidebb lesz, mégis tartós eredménnyel zárul.

Raktáron (225 darab)

A 35 mm hosszú, 3,5 mm átmérőjű fém menetes (sűrű menetes) önfúró gipszkarton csavar nagy előnye, hogy nem szükséges előfúrást végezni a csavar felhelyezéséhez. A speciális kialakítással egy menetben elvégezhető a munka, amely így rövidebb lesz, mégis tartós eredménnyel zárul.

Raktáron (1861 darab)

A 45 mm hosszú, 3,5 mm átmérőjű fém menetes (sűrű menetes) önfúró gipszkarton csavar nagy előnye, hogy nem szükséges előfúrást végezni a csavar felhelyezéséhez. A speciális kialakítással egy menetben elvégezhető a munka, amely így rövidebb lesz, mégis tartós eredménnyel zárul.

Raktáron (1328 darab)

Ezzel a 3,5 mm átmérőjű 35 mm hosszú fém menetes (sűrű menetes) önfúró gipszkarton csavarral lerövidítheted a szerelésre szánt időt! A csavar kialakítása gyors és pontos szerelést tesz lehetővé, az önfúrásra alkalmas csavartesttel pedig előfúrás nélkül is telepítheted számos aljzatba. 

Raktáron (1366 darab)
Szűrés
Gipszkartoncsavar hossza
 (mm)
25 mm - 55 mm
Termék státusza