Füstcsövek, kiegészítők

Közelege a tél! Nem, ez nem csak egy jól ismert filmes, könyves mondat! A tél minden évben ide ér és ha túl sokáig húzzuk, halasszuk a felkészülési munkálatokat, vagy egyszerűen nem vesszük figyelembe, hogy bizony erre időt kell fordítani, akkor nagy meglepetések érhetnek a hideg idő beálltakor. Ha te sem szeretnél az első mínuszokban még új füstcsövek után rohangálni, akkor nézz körül fűtésszerelési osztályunkon, és vásárolj meg időben minden füstcsövet és kiegészítőt!

Füstcsövek, kiegészítők

A fűrésszezon kezdete előtt mindenképpen érdemes áttekinteni fűtés rendszereinket, hogy ne a szezon közepén szembesüljünk azzal, a könyök ereszti a füstöt, nem megfelelő a kandalló tömítése, lyukas a füstcső, vagy nincs megfelelően kitakarítva a kémény.

Ahhoz, hogy minden területen magabiztosan állíthassuk azt, felkészültünk a fűtéssel telő hónapokra lépésről lépésre át kell tekintetnünk az otthonunkban található fűtés idomokat és kiegészítőket.


Füstcsövek, kiegészítők minden háztartásba

A legelső talán, ami mindenkinek eszébe jut a fűtőrendszerhez csatlakozó idomok áttekintése, karbantartása. A téli hónapok előtt ezeket nem árt kitakarítani, felmérni állapotukat és amennyiben szükséges cserélni is a sérült, elavult darabokat.

A füstcsövek és kiegészítő idomok közül, mint a könyök, szűkítő, falhüvely vagy csőrózsa először mindig a legfontosabbakat ellenőrizzük, aztán fordíthatunk kellő figyelmet az esztétikára is.

Különböző kályhákhoz, kandallókhoz és teatűzhelyekhez különböző füstcsövek felelnek meg nem csak méret, de forma és anyagvastagság szerint is.

-Kandallókhoz - vastagfalú, fekete kandallócsöveket és idomokat ajánlunk, amelyek ellenállóak a nagyobb teljesítményű fűtőberendezések felhasználása közben is

-Kályhákhoz, kisebb teljesítményű kandallókhoz - fekete és fehér színű füstcsöveket és kiegészítőket is választhatunk

-Zománcozott füstcsövek és idomok - sparheltek és kiskályhák, teatűzhelyek tökéletes kiegészítői

Ezek a termékek és rendszeres tisztán tartásuk, karbantartásuk szükséges ahhoz, hogy félelem és problémák nélkül, biztonságban élvezhessük otthonunk melegét.

Ha az idomokat beszereztük, akkor érdemes körülnézni a kiegészítők között is! A piszkavasak, hamukihúzók, kandalló tisztító szettek, parázstálcák vagy kályhaalátét lemezek nem csak esztétikusak, de remek segítségül is szolgálnak a karbantartás, takarítás területén. Nem mellesleg pedig hőállóak, így segítségükkel megóvhatjuk belső tereinket az esetlegesen kieső parázs és hamu károsító hatásaitól.

Az igazi profik pedig csodafegyvereket is bevetnek!


Alágyújtós és koromtalanító

A hosszú alágyújtós készítés, a sikertelen próbálkozások és a felesleges időhúzás ellen is van egy csodaszerünk! Ha gyorsan és egyszerűen szeretnéd felszítani a tüzet fatüzelésű, széntüzelésű vagy faszén tüzelésű fűtőberendezéseidben, akkor a 40 részre törhető és könnyen adagolható Pe-Po alágyújtóst kell, hogy válaszd!

A lerakódott korom nem csak a te életedet keserítheti meg, de ne aggódj, erre is van megoldás! A KONIX koromtalanító adalékanyag megakadályozza az égés során keletkező kátrány, korom, kén és egyéb szennyező anyagok lerakódását a füstjáratokban, a kéményben és a tűztérben.


Raktáron megtalálható termékek

A különböző füstcsövek és kiegészítők között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után kedvezményeket kaphatnak.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#kategóriák #hozzájárulok #rendezés #gyorsan #hírlevél #akciós #email #információk #bolt áttekinthetősége ügyfélszolgálat kommunikáció #vásárlók közül ajánlaná ismerősének #árukereső megbízható bolt minősítést vasmuszakibolt.hu #vásárlók valós visszajelzései alapján #boltot elégedettség a bolttal #idő a bolt áttekinthetősége #szállítási idő a bolt #elégedettség a bolttal szállítási #ügyfélszolgálat kommunikáció a z #ft 1 #valós visszajelzései alapján 2004 bolt minősítését a vásárlók #ismerősének ezt a boltot #minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján kapja #bolttal szállítási idő #füstcső könyök #fekete #fehér #elnyerte az árukereső megbízható #visszajelzései alapján 2004 2021 #arukereso.hu minden jog fenntartva