Hőálló tömítések

Vásárolj hőálló tömítéseket szilikonos állággal, vagy méterre vágott fonott hőálló tömítőként! A fűtőberendezések működtetésénél hő szabadul fel, amely felmelegíti nem csak otthonunkat, de a hozzá kapcsolt idomokat, elemeket, kiegészítőket is. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a fűtéshez használt elemek esetében, azok tömítések létrehozásánál hőálló anyagokat válasszunk. Amennyiben a kályhaajtó szigetelését, tömítését szükséges cserélned, csak ki kell választanod a megfelelő átmérőt és hosszt, hiszen nálunk rendelhetsz akár 1 métert is! 


5termék15

Fejtörést okoz, hogy mivel tömítheted a magas hőmérsékletnek kitett anyagokat? A megoldás a TermoSil Gasket hőálló szilikon, mely 300 Celsius fok eseti és 250 Celsius fok állandó hőmérsékletig terhelhető. Ráadásul eső, hó és UV álló, így kültéri és beltéri terveidhez is a legjobb választás.

Raktáron (12 darab)
2 648 Ft/darab
Egységár: 9 457,1 Ft/liter

Te kiért vagy miért tennéd tűzbe a kezed? Mi a Termofix tűzálló tömítő ragasztóért biztosan! Magas hőmérsékletnek kitett kandalló, kályha és kazán készülékek tömítésére kiválóan alkalmas ragasztó termék. Kilyukadt? Nem jól zár? Ereszt? Ez a tömítő lesz a jó megoldás!

Raktáron (31 darab)
1 674 Ft/darab
Egységár: 5 978,6 Ft/liter

Zsinórt keresel a dolmányodra? Abban nem segíthetünk, viszont van kiváló minőségű hőálló tömítő zsinórunk. Ezzel az üvegszálas, alkohol, olaj és vegyszerálló termékkel biztonságosan szigetelheted a kályhaajtónál lévő hézagot. Válaszd ezt a 10 mm átmérőjű fonott üvegszálas kályhaajtó tömítés változatot! 

Raktáron (56 méter)
1 260 Ft/méter

Zsinórt keresel a dolmányodra? Abban nem segíthetünk, viszont van kiváló minőségű hőálló tömítő zsinórunk. Ezzel az üvegszálas, alkohol, olaj és vegyszerálló termékkel biztonságosan szigetelheted a kályhaajtónál lévő hézagot. Válaszd ezt a 6 mm átmérőjű fonott üvegszálas kályhaajtó tömítés változatot! 

Raktáron (12 méter)
798 Ft/méter

Zsinórt keresel a dolmányodra? Abban nem segíthetünk, viszont van kiváló minőségű hőálló tömítő zsinórunk. Ezzel az üvegszálas, alkohol, olaj és vegyszerálló termékkel biztonságosan szigetelheted a kályhaajtónál lévő hézagot. Válaszd ezt a 8 mm átmérőjű változatot! 

Raktáron (56 méter)
1 140 Ft/méter