Szúnyoghálók

Megbízható védelemre vágysz a szúnyogok ellen? Eleged van a házadat ellepő bogarak és rovarok hadából? A szúnyoghálók egyszerű, gyors és kedvező árú megoldást jelenthetnek számodra is nem csak a vérszívók ellen. A szúnyogháló felhelyezése gyors megoldás lehet a szúnyogok és egyéb repülő bogarak és rovarok lakásba, házba való bejutásának megakadályozására. Alumínium szúnyogháló? Öntapadós szúnyogháló? Üvegszálas szúnyogháló? Nálunk mindegyiket megtalálhatod, nézz körül, böngéssz kedvedre!

Szúnyoghálók - megoldás a mindennapokra

A szúnyogok legnagyobb ellenségei a szúnyoghálók és a szúnyogriasztó készülékek. A szúnyogháló mechanikai védelmet, míg a szúnyogirtó szerek fizikai védelmet jelentenek a vérszívók ellen. A nyíló ajtó és ablak egyet jelent ezeknek az élősködőknek a bőséges táplálékkal, a remek menüvel, amelyet a vérünk szolgáltat nekik. Annak érdekében, hogy elkerüljük amennyire lehet a csípéseiket és az azzal járó viszketést, célszerű még a szúnyoginvázió kezdete előtt beszerezni azokat a termékeket, amelyek biztosítják számunkra a védelmet.

Az, hogy melyik árucikk milyen védelmet nyújt nagyban befolyásolja a felhasználás módja is. Hiába szerelünk fel minden nyílászárót rendkívül hasznos, praktikus és erős védelmi zónával, ha nem figyelünk arra, hogy a szerkezet csak akkor tudja ellátni teljeskörűen a hatását, ha mi is teszünk érte. Akkor, ha nem hagyjuk tárva nyitva az ajtót vagy megfelelően rögzítjük azt az ablakra, nem hagyva réseket, amelyeken bejuthatnak a vérszívók.

Szúnyoghálókat többféle kivitelben találhatsz kínálatunkban ajtókra és ablakokra is. A tökéletes méret kiválasztása után hidd el, neked is nagy segítséget fognak jelenteni ezek a kedvező árú termékek. Tekintsük is át, hogy milyen háló típus lehet a legmegfelelőbb számodra és azokat hogyan találhatod meg termékeink között.

Melyik szúnyogháló lesz ideális számodra? Nincs több szúnyoghálós kérdés!

 

Helyezd magad kényelmes helyzetbe és gyorsan olvasd el, hogy milyen szempontok lehetnek fontosak szúnyogháló vásárlásánál.

Első szempont a szúnyoghálók anyaga.
Az igazán erős igénybevételhez alumínium anyagokat ajánlunk azok minden előnye és hátránya ismeretében. Ezekkel a hálókkal kicsit nehezebb dolgozni, jobban kell figyelni a vágásokra, ellenben erősek, strapabíróak és hosszú távon használhatóak. Stabil védelmi vonalat biztosítanak számodra.

Az üvegszálas szúnyoghálók könyedebb, ugyanakkor jól alakítható, egyszerűen méretre szabható alternatívául szolgálnak, ráadásul többféle színben is elérhetőek.

Az öntapadós szúnyoghálók a leglágyabb anyagból készültek, nem biztosítanak évekig tartó védelmet, de megfelelő ápolással hosszú távon is jó szolgálatot tesznek. Emellett azonban a legkönyebben felhelyezhetőek, sőt, bármikor le is szerelhetőek és visszahelyezhetőek.

Másik szempont a szerelés milyensége. A szúnyoghálók szerelése többféle módon is történhet. Az öntapadós változatok talán a leggyorsabban telepíthető fajtái a rovarháló változatoknak. Ezeket a típusokat összehajtogatva, a szereléshez szükséges öntapadós és ragadós csíkkal együtt küldjük el a vásárlók számára. Ennek köszönhetően elegendő az ablak tok részére felhelyezni az öntapadós csíkot és belenyomkodni a ,,tépőzárszerű" részekbe a szúnyogháló anyagát. Gyors, praktikus, hiszen könnyen és kedvező áron alkalmazható nyaralókban vagy olyan területeken is, ahol nincs szükség egész évben a használatára.

Az üvegszálas és alumínium szúnyoghálók fa szerkezetekre egyszerűen szegecseléssel is felhelyezhetőek, műanyag ablakoknál azonban mindenképpen szükséges fix keretre szerelni őket.

 

Szúnyogháló nem csak szúnyogok ellen

 

A szúnyoghálók nevüket a szúnyogokról, az oly sokunk életét megkeserítő apró vérszívókról kapták. Ezek a hálók kifejezetten szúnyogok és más apró rovarok, bogarak ellen lettek kifejlesztve, amelyek a nagyobb lyukú anyagokon könnyen átjutnak kis méretük miatt. A szúnyoghálók azonban nem csak a szúnyogok ellen jelentenek hatékony védelmet. Segítségükkel megakadályozhatjuk a legyek, poloskák bejutását is lakásunkba, házunkba.

Az alumínium típusú szúnyogháló ezen kívül megfelelő lehet rágcsálók bejutásának megakadályozására, de sokan előszeretettel használják a macskás háztartások közül is. A cicák előszeretettel szoktak felkapaszkodni a szúnyoghálók anyagára, amely így könnyen megszakad. A fémből készült szúnyoghálók kisebb testű háziállatok esetében is jó megoldást jelenthetnek.

 

Szúnyogháló többféle színben (fekete, fehér, szürke, zöld)

Természetesen nem csak alumínium szúnyoghálók közül válogathatsz, ha nálunk szerzed be új szúnyoghálód. Az üvegszálas szúnyoghálókat jó szívvel ajánljuk azoknak, akik szeretnének egy kicsit eltérni a szokásostól vagy olyan helyekre felszerelni a szúnyogok távoltartására szolgáló anyagokat, amelyekhez jobban illik egy másik szín.

Nálunk több színben, feketében, fehérben, zöldben és szürkében is megtalálhatod a népszerű, könnyen alakítható és vágható, ugyanakkor erős üvegszálas anyagból készült hálót.

Az üvegszálas szúnyoghálók 30 méteres, az alumínium szúnyoghálók 25 méteres tekercsben is megvásárolhatóak.

Az üvegszálas szúnyoghálók vásárlásánál is kiemelten fontos, hogy milyen magasságú/szélességű modellt választasz. Ezeket a változatokat megrendelheted 150 cm, 120 cm és 100 cm-es szélességgel is.

Szúnyogháló egyedi méretben


Egy egyszerű szúnyogháló is jelenthet nagy segítséget a zavaró rovarok és bogarak ellen. A szúnyoghálót nem csak ablakra, de keretre feszítve ajtóra is szerelhetjük. Mi, a Mentool.hu-nál tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy ne vásároljunk felesleges alapanyagokat, mennyiségeket. Éppen ezért a szúnyoghálók üvegszálas és fémből készült, alumínium változatait is megrendelhet online. Add le megrendelésed még ma a kiválasztott szúnyogháló változatra!

Üres még a kosarad? Raktáron található a termék?

 

Ne hagyd, hogy így is maradjon! Nálunk mindig láthatod, hogy egy-egy termék milyen darabszámban, hosszban található még a rendelés leadásának pillanatában raktárunkban. Éppen ezért, amennyiben megfelelő számodra a darabszám vagy méter hossz, nem éri meg sokáig várni, ez ugyanis a beérkező megrendelések függvényében akár percenként is változhat. Nézd meg, hogy korábbi szúnyoghálóid miből készülnek és válassz azoknál is megbízhatóbb darabokat.

Böngéssz a kategóriák között, amennyiben azonban ott nem találod meg az ideális terméket, használhatod okos keresőnket is. A termékkategóriákon belül vedd igénybe a szűrés funkciót is, így néhány kattintással, lényegesen kevesebb idő alatt szűkítheted a termékek körét a kívánt nagyságra.

Amennyiben további információk szükségesek számodra a rendelés leadásához, a fizetéshez vagy kérdésed lenne egy-egy termék kapcsán, úgy a leírások lehetnek segítségedre. Ha ott sem találsz választ kérjük, keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeinken, mail címünkön vagy telefonon.

#pliszé szúnyogháló #rolós szúnyogháló #minden jog fenntartva #copyright #2022 #harmonikaszerűen #profil #önnek #kft #szunyogháló #szunyoghalo #szunyoghálo #szűnyogháló #szúnyogháló ablakra #szunyogháló ajtóra #zsanéros #keretes #mobil #felszerelhető #toló #fekete #fehér #szürke #zöld #szúnyogháló #háló #oldalra #könnyű #típusok #történő #minőségű #ajtók #biztosít #biztosítja #esetben #alábbi #fix keretes #szúnyogháló ajtóra #toló szúnyogháló #online vásárlás #megoldás #egyaránt #hírlevél #keret #méretben #különböző #szeretne #kellemetlen #biztonságos #egyedi #esetén rolós műanyag