Üvegszálas szúnyoghálók

Időjárásálló szúnyoghálók

A legtöbb háztartásban az üvegszálas szúnyoghálókat részesítik előnyben. Ez a rendkívüli elterjedtség nem meglepő, hiszen megfizethető, praktikus, esztétikus és nem mellesleg tartós anyaga remek védelmet nyújt a bogarak és rovarok ellen. UV-álló kialakításának köszönhetően évekig nem fakul ki, könnyen szerelhető és rendkívül kedvező árú termék. Válaszd a nyílászáróidhoz leginkább megfelelő színt és méretet teljes tekercses kiszerelésben!Üvegszálas szúnyoghálók

Szerintünk senkinek nem kell elmagyarázni, hogy mire használható a szúnyogháló. Ahogy a neve is mutatja ez az ajtókra és ablakokra szerelhető termék megfelelő védelmet biztosít a szúnyogok és egyéb repülő és mászó rovarok és bogarak ellen. A megbízható védelem azonban csak akkor kivitelezhető, ha a szúnyogháló anyaga nem sérült, nem kopott, nincsenek benne elcsúszva a szálak. 

Amennyiben te is úgy látod, hogy ideje lenne lecserélni a már elhasználódott szúnyoghálód vagy újat felszerelni a nemrég kivett albérletbe, újonnan épített vagy felújított házadba, lakásodba, akkor itt az idő. 

 

Az üvegszálas szúnyogháló megfelelő védelmet nyújt

Amikor szúnyogháló terméket vásárolunk mindig felmerül a kérdés: Milyen színűt vegyünk? Tudjuk, hogy a szín nem befolyásolja a szúnyogháló termékek hatékonyságát, ám mégis egy igen fontos szempont a választásnál. Nem mindenki szereti ugyanis az egyszerű fehér vagy fekete anyagokat, még ha ezek szerelés után sokkal jobban beleolvadnak környezetükbe, mint azt elsőre gondolnánk.

Amennyiben ezektől a színektől mégis ódzkódunk, úgy lehetőségünk van többféle méret közül is választani nem csak a fehér és fekete, de a szürke és zöld változatok közül is. 

 

Amikor az ablak bezárás sem segít


Nálunk további plusz segítséget jelenthet a vásárlás alkalmával, hogy a termékek elérhető mennyiségeit minden esetben feltüntetjük a termék neve mellett. Ez azt jelenti, hogy a termék megvásárlásának pillanatában pontosan annyi méter áll rendelkezésünkre raktárunk polcain belőle, amilyen számot látsz. Ennyire egyszerű! Nincs több idegeskedés, hogy hosszú heteket kell várni egy-egy termékre, nálunk ráadásul szabott változatban is megrendelheted egyedi kérésed alapján ezek a termék változatok is. 

Az online vásárlás előnye, hogy legyen akár hétfő, szombat vagy vasárnap, online bármikor, az év minden napján, a nap bármely órájában leadhatod megrendelésed. Ha még üres a kosár, gyorsan töltsd meg a számodra nélkülözhetetlen termékekkel! A kosárba helyezett termékeket az ellenőrzésnél még tudod természetesen módosítani, akár törölni is, így a véglegesített megrendelésbe biztos, hogy csak azok a termékek kerülnek, amelyekre valóban szükséged van. 

Megéri vásárlói fiókot is létrehozni, regisztrálni rendszerünkbe, ugyanis a saját fiókon belül még könyebb a megrendelések nyomon követése. Természetesen minden munkafolyamatról e-mail formájában is értesítünk, amennyiben azonban valami mégsem teljesen egyértelmű, úgy ügyfélszolgálat elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésedre!

#ingyenesen hívható #minden jog fenntartva 2022 #iratkozzon #árukereső #mentése #önnek #álló #méretre #vásárlók #színű #szállítási #kategóriák #színben #oldal #keresési találatok #szűrés #információk #készült #széles

Inspirálódj vásárlóink képei alapján: