Kötőelemek

Amennyiben kötőelemre lenne szükséged, akkor jó helyen jársz a Mentool.hu oldalán. Jobbnál-jobb csavarok, szegek, sarokvasak, oszloptartók közül válogathatsz nálunk. Ráadásul nem kell elhagynod a házat sem, hogy megvásárolhasd őket. Sőt, akár a dugóban ülve, a metrón vagy a villamoson is rendelhetsz tőlünk. Nézz szét varázslatos oldalunkon és varázsold pár kattintással a kosaradba, amire szükséged van!

Kötőelemek

Építkezés, felújítás, javítás vagy barkácsolás esetén is szükséged lehet olyan rögzítő eszközökre, amelyekkel a különböző anyagokat egymáshoz tudjuk illeszteni, meg tudjuk támasztani, megfelelő tartást tudunk nekik biztosítani.

Rögzítéstechnika a mindennapokban

Profi építkezés, barkácsolás nem lehetséges minőségi kötőelemek nélkül. Ezt mi is pontosan tudjuk, ezért kínálunk csupa értékes, jól bevált darabot Neked. Vásárolhatsz nálunk csavart, tiplit, szigetelés rögzítő tányérokat is. Ugorj fel hozzánk a Mentool.hu oldalára és keresd meg a kötőelemek kategória között a számodra szükséges terméket, majd rendeld meg online, egyszerűen.

De mi is az a kötőelem?

A rögzítéstechnikai elemeket általában két nagy csoportba szoktuk sorolni.

Az első csoport a tartószerkezetekhez kapcsolható kötőelemek, amik általában metrikus menettel rendelkeznek.

A második csoport pedig a segédszerkezetekhez vagy lakatos munkákhoz, burkolatokhoz használandó rögzítéstechnikai anyagok.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy szinte bármit ebbe a kategóriába sorolhatunk. A csavarokat, az alátéteket, az anyákat, a dűbleket és a tipliket, de az oszloptartókat, szegeket, kapcsokat, köteleket is.

 

A kötőelem vásárlás szempontjai:

Tudjuk, hogy nem mindig egyszerű eldönteni, hogy melyik fajta csavart, melyik tiplit, milyen vastagságú sodronyt vagy éppen merre nyíló zsanért válasszunk. Éppen ezért most adunk néhány támpontot, amelyek alapján reméljük, hogy a Te döntésed is könnyebb lesz.

-Az első és legfontosabb, hogy kültéri vagy beltéri használatra keresünk rögzítőeszközt?

-Milyen anyaghoz keresünk kötőelemet? Fához, fémhez, hungarocellhez?

-Szeretnék elrejteni a kötést, vagy látszódhat? Süllyesztett fejű vagy az anyagból kiálló csavarokat szeretnénk alkalmazni?

-Mekkora mennyiségben szükséges? Több ezer darabra vagy csak pár száz darabra van szükséged?

A fenti kérdésekre ha megtaláltad a választ, akkor valószínűleg pontosan tudod mire lesz szükséged. Ezek alapján pedig már sokkal könyebb lesz megkeresni a szükséges terméket, termékeket is.

Kötőelemek fajtái

Amikor tudod, mit keresel, akkor gyorsabban és eredményesebben fog menni a választás és a vásárlás is. Oldalunkon kétféleképpen is megtalálhatod a számodra ideális társakat. Beírhatod a termék nevét az oldal tetején található okos kereső mezőbe vagy szörfölhetsz a jól felépített kategóriák között is.

Nézzük meg, hogy mi alapján csoportosíthatunk:

Oldható kötések: A legtöbb anya és alátét segítségével olyan erős, de oldható kötéseket hozhatunk létre, amelyekre szinte bárhol szükségünk lehet. Nem véletlen, hogy az anyák, alátétek a legelterjedtebb rögzítő elemek között kapnak helyet.
Ebbe a kategóriába tartoznak még a szegek vagy szögek, a menetes szálak, láncok-kötelek, HILTI szalag, pántok-zsanérok, szegletvasak is. Ezek a termékek mind-mind megvásárolhatóak oldalunkon és a kiszállításról nem kell gondoskodnod, megrendelheted őket házhozszállítással is.

Oldhatatlan, vagy más néven fix kötések: Az acélszerkezetek rögzítésére előszeretettel használt popszegecs olyan kötést hoz létre két elem között, amely nem oldható. A POP szegecs azért annyira közkedvelt, mert gyorsan lehet vele dolgozni, könnyen használható olyan munkákhoz, amikor csak az anyag egyik oldalához lehet hozzáférni. Használatához szükséges beszerezni egy jó fúrót és a megfelelő fúrószárat. A szegecseket szegecshúzó gépbe illesztve a furatba helyezzük, ami a húzószárat elszakítja.

Oszloptartók állítható és fix változatokban

Weboldalunkon a megtalálhatóak az oszloptartók is, más néven gerendatalpak. Ezek jó szolgálatot tehetnek Neked, ha kültéren fagerendával dolgozol és szeretnéd időtállóvá tenni a munkádat. Az oszloptartónak köszönhetően megvédheted a faanyagot a rothadástól.

Mentool.hu webáruház

Van még kérdésed? Javasoljuk, hogy kattints az egyes termékekre, hiszen az adatlapokon a műszaki információkon túl praktikus tippekkel is ellátunk. Sőt: azt is megtudhatod, éppen hány darab érhető el raktáron az adott cikkből. Ha többet rendelnél, kérjük, jelezd nekünk és intézzük a beszerzést és a szállítást.

Kérdésed van? Munkatársaink munkanapokon 8-16 óra között készséggel állnak rendelkezésedre!

#minden jog fenntartva #csavar #gyors #hírlevél #termékek #email #kft #2022 #kötőelemek #termék változatok kötőelemek