Szelemencsavarok

Építkezésekhez és tetőszerkezetek felújításához is remek kötőelem a szelemencsavar, amelyet több méretben is megvásárolhatsz webshopunkban! A tetőkoszorúk legfőbb támogatói a szelemencsavarok. Ezeknek a speciális kötőelemeknek az a funkciója, hogy a betonba süllyesztve stabil alapot biztosítsanak a talpszelemeneknek. Nálunk minden regisztrált vásárlóként történő vásárlásod után kedvezményeket vehetsz igénybe!


2termék 12

Szelemencsavar

Építkezések és tető felújítások esetén az egyik legfontosabb kötőelem a szelemencsavar. Ahhoz, hogy a hosszirányú merevítések megfelelően legyenek megerősítve a tetőtérben létfontosságú a szelemen csavar változatok használata.


Szelemencsavarok felhasználása

Ahhoz, hogy megértsük a szelemencsavar funkcióját, nem árt tudnunk, hogy pontosan mit is jelent a neve, mi a szelemen.

Szelemennek azt a fedélszerkezeti elemet hívjuk, azt a gerendaszerkezetet, amely alátámasztja a szarufákat. A szelemen azonban több helyen is előfordulhatnak ezen kívül is. Beszélhetünk így többek között eresz, derék, vagy tetőgerinc szelemenről is.

A szelemencsavarok speciális csavarok, amelyek 90°-ban hajlítottak. Ez a kialakítás gondoskodik arról, hogy a szerkezetből ne tudjanak kihúzódni. Menetes végükkel oldható kötések is létrehozhatóak, amelyek így még erősebb tartást garantálnak.

Az oldható kötések nagy előnye, hogy azok, mint a nevük is mutatja szükség esetén szétszedhetőek. Ennél a kötéstípusnál szétszerelés esetén sem rongálódnak az alkatrészek.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#bruttó ár #cikkszám #termék #vásárlási #termékek #kft #400 #350 #használ #szelemencsavar #kulcsszavak #cookie #kft