Törzsvásárlói rendszer

Szeretnénk felhívni figyelmed, hogy a törzsvásárlói rendszer átalakul oldalunkon! Olvass tovább a részletekért!

Nem kell aggódnod, természetesen korrábban összegyűjtött pontjaidat 2023.12.31-ig még bármikor, bármelyik rendelésedhez felhasználhatod. 

A korábbi időszakban minden leadott rendelésed után pontokat írtunk jóvá törzsvásárlói egyenlegeden, amennyiben regisztrált felhasználóként vásároltál nálunk. Az így összegyűjtött pontokat pedig eddig is levásárolhattad, most azonban a rendszer átalakítása miatt még jobban jársz majd velük! Leadott megrendeléseid után azonban jelenleg nem kerülnek már jóváírásra pontok.
Nézzük is meg, neked mennyi pont maradt az egyenlegeden! Ehhez nem kell mást tened, mint megkeresni a bejelentkezést az oldal jobb tetején. Itt beírod e-mail címed és jelszavad, vagy kiválasztod azt a platformot (Google, Facebook), amelyen keresztül regisztráltál hozzánk. 

A pontok beváltása természetesen önkéntes, minden rendelésnél eldöntheted, hogy fel szeretnéd-e használni azokat. Ezt az opciót a rendelés leadásnál az adatok megadása után, a szállítás és fizetés lapfülön tudod beállítani. Mindazonáltal a korábban összegyűjtött pontajid csak 2023.12.31-ig használhatóak fel, éppen ezért érdemes addig élni ezzel a remek lehetőséggel. 


Gyakran ismételt kérdések


Mennyi pontot kapok a törzsvásárlói fiókomba?

Jelenleg már nem kerülnek jóváírásra számodra törzsvásárlói pontok, de a korábbi megrendeléseid után kapott pontokat még bármelyik vásárlásod alkalmával beválthatod, egészen 2023.12.31-ig. 

Meddig érvényesek a pontjaim?

A pontok lejárati határideje 365 nap, azaz 1 év, de legkésőbb 2023.12.31-ig fel kell használod őket, mivel ezt követően már az átalakított, még szuperebb törzsvásárlói kedvezményeket fogod tudni élvezni. Ez alatt az idő alatt az összegyűjtött pontmennyiség bármely vásárlásodhoz felhasználható.

Hol tudom megtekinteni az aktuális pontegyenlegemet?

Belépést követően az oldal jobb tetején felül a kis emberke ikonra kattintva, a megrendelések menüpont alatt megjelenő profil/kedvezmények lapfülön jelenik meg. 

Mire és hogyan válthatom be az összegyűjtött pontjaimat?

A szállítási díj kifizetésén kívül bármely termék vagy termékek megvásárlására felhasználhatóak a pontok.

Van-e olyan termék, amire nem használhatom fel a pontjaimat?

Nem, nincs. A teljes árú és akciós termékek vásárlása esetén is felhasználhatod már összegyűjtött pontjaidat. 

A pontszámítás szabályai hogyan alakulnak a gyűjtésnél és a beváltásnál? 

A Törzsvásárlói pontgyűjtésben való korábbi részvétel és a beváltás, azaz a pontok felhasználása nem jár hátránnyal. A részvétel önkéntes, a vásárlások alkalmával minden esetben eldöntheted, hogy fel szeretnél-e használni az összegyűjtött pontmennyiségből. 
A beváltás során minden Törzsvásárlói pont értéke 1 Ft-nak felel meg. A szállítási díj kifizetésén kívül bármely termék vagy termékek megvásárlására felhasználhatóak a pontok.

Tehát mi változik?

Jelenlegi törzsvásárlói pontrendszerünk átalakítása során a rendelkezésre álló pontjaid immár 100%-ban fel tudod használni a következő vásárlásod értékéből.

Meddig?

A jelenleg rendelkezésedre álló kedvezményed 2023-12-31-ig használhatod fel.

Hogy mit jelent ez pontosan? 

Azt, hogy amennyi pontot most látsz törzsvásárlói fiókodba való bejelentkezést követően, annyi forint kedvezményt vehetsz igénybe következő rendelésednél.

És ezután? 

A következő vásárlásod értékéből már nem írunk jóvá pontokat, azonban nem kell aggódnod, a jövőben sem hagyunk majd kedvezmények és ajánlatok nélkül. Hamarosan küldjük is majd a részleteket!