Fém szúnyoghálók

Szúnyogháló alumíniumból? Igen! Már Te is megrendelheted bármikor online ezeket a remek, kiemelkedő minőségű termékeket!Elegáns, erős korrózióálló anyagok 100 cm-es és 120 cm-es magassággal. A teljes tekercs hossza 25 méter, így ez az a hossz, amit egybefüggően . Böngészd végig kínálatunkat, válaszd a számodra leginkább megfelelőt! A szereléshez jó szolgálatot tehet a tűzőgép is fa szerkezetek esetében. Vásárolj meg mindent egy helyen, online, cipekedés nélkül!Fém szúnyoghálók

Szúnyoghálót keresel? Egyedi méretre lenne szükséged? Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Nézd meg készlet elérhetőségünket! Nálunk mindig láthatod a termékek neve mellett, hogy aktuálisan milyen hosszú, hány tekercses termék található meg raktárunkon, azaz mennyi a maximálisan elérhető mennyiség, amit meg tudsz rendelni, akár azonnal.

Szerintünk senkinek sem kell elmagyarázni, hogy miért van szükség szúnyoghálókra és mennyire zavaróak lehetnek az apró zümmögő rovarok élettereinkben. Amellett, hogy hangjuk irritálja a fülünket még a vérünket is szívják, csípésük után pedig hosszas vakarózásra is számíthatunk. A szúnyoghálók azonban nem csak a szúnyogokat akadályozzák meg abban, hogy szobánk kényelmét élvezzék.

Feltartóztathatjuk használatukkal a molyokat, poloskákat, darazsakat is. A fémből készült szúnyogháló változatok ellenállnak a korróziónak, tartósak és erősek, mindezek mellett pedig esztétikusak is. Sokan használják őket a madarak teraszokra való berepülésének megakadályozására is, mind vidéken, mind a fővárosban.

Egy tekercs 25 méter hosszú. Nálunk minden szúnyogháló megvásárolható nagy tételben is, tehát akkor sem kell aggódnod, ha 10-15, vagy akár ennél is nagyobb mennyiségű terkecsre lesz szükséged.


Fém szúnyogháló - alumínium háló a szúnyogok ellen

Hogy melyik a legjobb anyag számodra? Ezt minden esetben befolyásolja a felhasználás helye és módja. A fém szúnyogháló változatokat nem csak az ablakokra szokták felhelyezni, sokan előszeretettel alkalmazzák méhészetekben, alkotnak belőle egyedi virágtartókat, ültetőkosarakat is.

Boltunk értékelése a vásárlók valós visszajelzései alapján van megadva. Amennyiben te is szívesed adnád le értékelésed a bolt áttekinthetősége, ügyfélszolgálat, kommunikáció vagy a megrendelt termékek kapcsán, kérjük segítsd vele munkánkat!

A szállítási idő mindig a bolt leterheltségétől is függ. Amennyiben azonban 12 óráig leadod megrendelésed, úgy igyekszünk, hogy a rendelés leadásának napján vagy az azt követő első munkanapon feladásra kerülhessenek számodra termékeid.

Természetesen online barkácsboltunkban nem csak a szúnyogháló fém változatai rendelhetőek meg. Üvegszálas szúnyoghálók is rendelhetőek raktáron lévő mennyiségünkből fehér, fekete, szürke és zöld színben.

További információk szükségesek számodra a megrendeléshez? További részletek érdekelnek? Annak érdekében, hogy minél gyorsabban megoldhassuk felmerülő problémád, kérlek hívj minket telefonon vagy keress fel minket bármely egyéb ügyfélszolgálati elérhetőségünkön!


Hírlevél feliratkozás

Vásárlás alkalmával és az oldalunkon kitöltött feliratkoztató box kitöltésével nálunk is kérhetsz hírlevelet az újdonságokról, akciókról. Hidd el, nem fogunk értelmetlen levelekkel zaklatni, de ha nem szeretnél lemaradni a csak hírlevél feliratkozóknak tett ajánlatokról, akkor megéri regisztrálni.

Minden jog fenntartva! (2021)

#bolt áttekinthetősége ügyfélszolgálat kommunikáció a z #fém szúnyogháló #árukereső megbízható bolt minősítését #vásárlók közül ajánlaná ismerősének #boltot elégedettség a bolttal #bolt minősítését a vásárlók #idő a bolt áttekinthetősége #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését #fill 719026 #fill ffffff #2021 arukereso.hu minden jog fenntartva #elégedettség a bolttal szállítási #szállítási idő a bolt &minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján 2004-2021 arukereso.hu #bolttal szállítási idő #ismerősének ezt a boltot #fill 719026