Belátásgátlók - árnyékolóhálók

Árnyékolóháló - belátásgátló háló

Ha neked is most szállt el a vérnyomásod a kerítéselemek árai láttán, ha te sem találsz szakembert a betonozáshoz hosszú hónapok óta, ha te is tudnád másra költeni azt a több százezer, esetenként több millió forintot, amit egy új kerítés megépítése igényel, akkor jó hírünk van. A belátásgátló nem csak eltakar a kéretlen pillantások elöl, de akár árnyékolásra is használható. Ne zavarjanak tovább a leselkedő szomszédok! A belátásgátló erkélyre, teraszra, balkonra, kerítésre is könnyen szerelhető, zöld, barna és szürke színben is kapható kínálatunkban!


107termék
 

Belátásgátló háló erkélyre - árnyékoló háló zöld, barna és szürke színben

Belátásgátló - kerítés takaró háló

Akár építkezésnél, akár fejújításnál, vagy új otthon vásárlásánál nem mindig mi dönthetjük el, hogy milyen kerítés kerül a telkünk köré. Természetesen ilyenkor az anyagiak is sokat számítanak, de sokan inkább a berendezésre költenék azt a pénzt, amennyibe egy modern, a belátást gátló kerítés kerül. Erre adhat megoldást a belátást gátló háló, amely különböző szövési sűrűségekkel elérhető kínálatunkból.

Sokszínű felhasználásuk és kedvező áruk teszi őket elengedhetetlenné a legtöbb háztartásban. Felszerelhetjük őket kerítésre, balkonra, erkélyre, de vékonyabb változatait sokan használják a veteményesben is a madarak ellen. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a hőség és a nap káros sugarai ellen is védeni tudja növényeinket, így csökkenthető a kiégés esélye.

Az árnyékolóháló változatok sokak számára gyors és remek árú végeredményt jelentenek, amellett, hogy a felszerelése sem ördöngösség. Használhatunk hozzá lágy huzalokat huzalfeszítővel, vagy gyorskötözőket a megfelelő színben.

 

UV álló árnyékolóháló változatok vásárlása

A zöld szín nem mindig előnyös, vannak olyan burkolatok vagy kerítéselemek, amelyekhez inkább a naturálisabb árnyalatok állnak közel. Ha azok közé tartozol, akik nem szeretik a zöld színt, akkor sem kell aggódnod. A belátásgátló kerítés barna és a szürke színben és többféle méretben is elérhetőek kínálatunkban.

 


Speciális szövési technika

Az árnyékolásra is alkalmas, UV stabilizátorral megerősített speciális szövési technikával létrehozott árnyékoló háló anyag nem foszlik szét vágás esetén sem, és lehetővé teszi, hogy különböző átláthatatlanságú termékeket hozzunk létre belőle. Ennek köszönhetően mindenki kedvére kiválaszthatja, hogy melyik vastagú és átláthatatlanságú szél elleni védelmi háló megfelelő számára.


Belátásgátló háló - az elérhető árú árnyékoló háló generáció

A függőlegesen kifeszített uv álló árnyékoló háló nem csak belátásgátló hatással bír, de könnyen felhelyezhetősége miatt teljesen megfelelő lehet és kiváló választás olyan esetekre is, amikor kertünk forgalmas utak mellett helyezkedik el. Az árnyékoló háló segítségével ebben az esetben például kiválóan megakadályozhatjuk az utcáról a szemét bekerülését a kertbe, kiválóan foghatja fel a port is.

Az árnyékolás sem lehet utolsó szempont, ha ezt a terméket választjuk. Egyszerűen szereljük fel az árnyékolás helyéül szolgáló terület fölé és élvezzük kellemes hatásait.

A különböző átláthatatlanságú árnyékolóháló változtok különböző vastagságúak, amelyek alapján remekül tudjuk kategóriákba rendezni őket. Áruk az átláthatatlanság és a vastagság, szövési sűrűség alapján változik, így mindenki kedvére eldöntheti, hogy számára melyik a legideálisabb mind financiális, mind funkcionális tekintetben.

Sokszínűen felhasználható kertjében is. Nem csak a növényeket védheted meg vele a kiégéstől, a nap égető sugaraitól, de megakadályozhatod velük akár a szomszédos gyomok terjedését is.

Válogass geotextil és agroszövet kínálatunkból is!


Szél elleni védelmi háló - kerítés háló zöld, barna és szürke színben

Ez az a termék csoport, amelyet remek tulajdonságai miatt biztos, hogy Te is hamar meg fogsz kedvelni. A szeles, huzatos kertekben sok más belátásgátló háló hamar felmondja a szolgálatot, hiszen szövésük nem teszi lehetővé, hogy a szellő megfelelően áthatoljon rajtuk, anyagukat megtépázza. A nádszövetbe pedig előszeretettel bújnak meg a bogarak, amelyeket nem szeretnénk még jobban élettereinkbe édesgetni.

Ezzel szemben az uv álló árnyékoló háló terméket szövésének köszönhetően nehezebben tépázza meg a viharos szél is.

Árnyékolás, elkerítés, szeparálás? Sok különböző funkció, kedvező ár, online, akár méteres megrendelés!


Az UV álló árnyékoló háló felszerelésének lehetőségei

A kertben és a ház körül számtalan különböző módja van annak, hogy ezt az árnyékolásra is tökéletes, de a belátást is gátló zöld, szürke vagy barna árnyékoló háló terméket felhelyezd.

Mindenki a saját preferenciái és a kerítése, erkélye vagy balkonja kialakítása alapján tud választani a különböző kötözési, felapplikálási lehetőségek közül.

A belátást gátló árnyékoló háló igazán speciálisan van kialakítva. Alján és tetején előre perforált lyukak helyezkednek el, egymástól azonos távolságra. Ezek azok a lyukak, amelyek mentén akár gyorskötözőkkel, akár huzalokkal könnyedén fel tudjuk erősíteni a termékeket a kertben.

Amennyiben az udvaron háziállataink élettere is megtalálható, úgy javasolt lehet, hogy a háló úgy kerüljön fel a kerítésre, hogy ők azon ki tudjanak látni. Természetesen befedhetjük vele a kerítés teljes felületét, de kutyák esetén javasolt lehet hagyni nekik egy kis részt alul, amin keresztül tudnak leskelődni, kilátnak az utcára, őrizhetik területüket.


Belátásgátló háló méretei és átláthatatlansága:

Zöld színű uv álló árnyékoló hálók

  • Lighttex árnyékoló háló  80%-os átláthatatlanság 90 gr/m2
  • Mediumtex 90%-os átláthatatlanság 160 gr/m2
  • Goldtex árnyékoló háló95%-os átláthatatlanság 230 gr/m2
  • Supertex 99%-os átláthatatlanság 260 gr/m2


Barna színű uv álló árnyékolóháló - browntex árnyékoló háló 

  • Browntex 90%-os átláthatatlanság 160 gr/m2


Szürke színű uv álló árnyékoló háló

  • Greytex 90%-os átláthatatlanság 160 gr/m2


Minden árnyékolóháló tekercsen 50 méter belátásgátló háló található fajtától függetlenül. Éppen ezért ez a leghosszabb lehetőség, amelyet bontás nélkül rendelkezésére tudunk bocsátani megrendelés esetén.

Tekintsd meg teljes kínálatunkat és rendeld meg egyszerre ne csak belátásgátló hálóid, de szúnyoghálóid és csavar kötőelemeid is! Nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a barkácsoláshoz!

A felhasználói élmény fokozása érdekében oldalunkon cookie-kat használunk. Kérjük, hogy engedélyezze azok használatát. Minden jog fenntartva! (2021)