Agroszövetek

Kertbe, fóliába, kertészetekbe, mezőgazdasági területekre

Csapj le új agröszövetedre még a tavasz kezdete előtt! Hidd el, egy szempillantás alatt megkapod! Ha te is azok közé tartozol, akik december 24-én még karácsonyi ajándékok után rohangálnak, akkor gyanítjuk, hogy mást is szeretsz az utolsó pillantra hagyni. Ahhoz, hogy már a kerti munkák kezdete előtt felkészülten várhasd a tavaszt és nyugodtan tervezhesd az idei munkafolyamatokat, megéri időben beszerezni a hozzájuk való eszközöket, kiegészítőket is. Hiányzik egy jó gereblye? Eltört az ásónyél? Nálunk ezeket is megrendelheted az agroszövet változatokkal együtt. Legyél kertészeti ezermester, vedd át a csomagod akár már másnap! Agroszövet

Kertbe, fóliasátorba, kertészetbe, mezőgazdasági területekre. Bármelyikkel is rendelkezel az itt felsoroltak közül szinte biztos, hogy szükséged van vagy lesz a jövőben valamilyen agroszövet változatra. Ha te sem tudsz eligazodni még a kerti eszközök között, akkor adunk egy kis segítséget, hogy könnyebben el tudd dönteni geotextilre vagy agroszövetre van-e szükséged. 

Biztonsági talajtakaró vásárlása online

A talajtakarók között válogatva bizony felmerül a kérdés, hogy mi a különbség a geotextília és az agroszövet között.
A geotextília és az agroszövet nem azonos termékek! A két anyag nagy különbségét az anyag minősége adja. Funkciójuk sok esetben fedi egymást, a geotextil azonban tűnemezelt technikával készült, míg az az agroszövet anyaga merevebb, műanyagosabb. Felhasználásuk ez alapján kis mértékben eltér, ugyanis az agroszövetet leggyakrabban konténeres faiskolákban, konténeres kertészetekben szokták alkalmazni. Hogy miért? Ezzel az anyaggal a legegyszerűbb talán a konténerbe ültett növény legyökeresedésének megakadályozása. Kerti kutakhoz is használhatod természetesen, fő funkcióik mellett pedig szinte bármire, amire csak szeretnéd! 


Tekercses talajtakaró szövet rendelése online

Az agroszövet, vagy más néven biztonsági talajtakaró többféle funkciót is elláthat a kertedben. UV stabil kialakítása miatt hosszú időn keresztül felhasználható, megakadályozhatod vele a gyomosodást, a legyökeresedést, de telepítheted egyéb olyan egyéb terüleken is, ahol nem feltétel, hogy a talajtakaró nagy mértékben hajlítható, alakítható legyen. 

Faiskolák, ültetőtálcás és konténeres kertészetek talajtakarója

Amellett, hogy a legyökeresedés és a gazosodás megakadályozására tökéletesen megfelel ez a UV stabil agroszövet, úgy nem kell tartanunk a talaj kiszáradásától sem használata mellett.

Meggátolhatja a talaj túlzott felmelegedését és kihűlését, a tápanyag kimosódását a földből, viszont a nedvességet jól átengedi, így a növények megfelelően fejlődhetnek akár felette, akár alatta. Használatuk már az első évben megtérül, de tartós kialakításuk miatt évekig jó szolgálatot tehetnek. 

További információk szükségesek számodra? Nem találtál a termékleírásban választ a kérdésedre? Akkor kérjük keress minket ügyfélszolgálati e-mail címünkön, telefonon, Facebookon, Instagramon vagy weboldal jobb alsó sarkában található okos chat szolgáltatáson keresztül. Mindig igyekszünk minde felmerülő kérdésedre gyors válasszal és megoldással szolgálni! 
#100 g #100 g #bruttó #1,05 #minden jog fenntartva #cookie #2021 #fekete #termékek #talaj #gyomosodás #kertészeti #szövet #akár #ügyfélszolgálat #email #anyaga #kategóriák #virágos #miatt #vizet #információk #hosszú #érdemes #szükséges