Extol Premium

Az Extol premium az Extol szerszámokat és szerszámgépeket gyártó vállalat Premium sorozata. A kifejezetten hobbi célra gyártott szerszámokkal ellentétben, a mestereknek szánt premium kiadások még nagyobb hangsúlyt fektetnek a kiemelkedő anyaghasználatra, a technológiák minőségére, a kivitelezésre és a formatervezésre is. Éppen ezért kiemelkedően minőségi termékeket vásárolhatsz ebből a kategóriából megfizethető árakon, remek ergonómiai adottságokkal. Az Extol szerszámok és szerszámgépek közül a Premium kategórián kívül megtalálhatod még kínálatunkban az Extol Craft, az Extol Lady és hamarosan az Extol Industrial termékeket is. Nézz körül kínálatunkban és válaszd a számodra legmegfelelőbb termékeket!Extol Premium

 

Az Extol premium szerszámokat, szerszámgépeket és kiegészítőket kiemelt szempontok szerint alkották meg. Létrehozásukkor kiemelten fontos szerepet játszott a design, az ergonomikus kialakítás, azaz az optimális súlyelosztás, a munkavégzést segítő markolatok kialakítása. Ezek teszik a premium vonalat premiummá, hiszen az ilyen apróságnak tűnő dolgok emelik a barkácsolást, a szerelést vagy javítást munkából hobbivá, hobbiból pedig élménnyé.

A minőségi munka nem csak a szakértelmen múlik! Legyen szó akár elektromos kisgépekről, akár professzionális szerszámokról, akár műanyag, akár fémből készült szerszám részletekről, az Extol Premium minőség minden esetben biztosítani fogja a termékek remek használhatóságát, formatervezettségét és a termék minőségi alapanyagait.

 

Extol szerszámok

 

A legtöbb kéziszerszámtól eltérően az Extol Premium kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a nagyobb terhelésnek kitett, mindennapok során akár órák hosszat használt szerszám változatait olyan anyagokból készítse, amelyek bírják a terhelést. Ezekhez a szerszám típusokhoz a legtöbbször króm-vanádium, nikkel és titán ötvözeteket is használnak. A minőségi alapanyagok pedig nem csak a munkánkat könnyítik meg, hanem garantálják a termék hosszú élettartamát is.

 

Milyen Extol Premium szerszámok közül szemezgethetsz oldalunkon?

 

Csakúgy mint minden márkánk és termékkategóriánk esetében, folyamatosan azon dolgozunk, hogy bővítsük palettánkat, hogy olyan szerszámokat és elektromos szerszámgépeket hozzunk el oldalunkra, amelyekkel professzionális és gyors munkát fogsz tudni végezni. Az Extol szerszámok termékpalettája többféle termékcsaládot is magába foglála, éppen ezért megéri azok között is körülnézni.

Az Extol premium kategóriából beszerezhetsz többek között szerszámkészleteket, kalapácsokat vagy akár csavarhúzókat is online.

Ideje körülnézni webáruházunk kínálatában és kiválasztani a következő projektedhez szükséges szerszám változatokat! Miért cipekednél, miért autóznál, miért állnál sorban feleslegesen? Az online rendelés minden előnyével várunk 0-24 nyitva tartású online barkácsboltunkban! Add le megrendelésed ma és vedd át akár már holnap a prémium házhozszállításnak köszönhetően!

Amennyiben bármilyen további kérdésed, kérésed merülne fel, úgy keress minket bizalommal ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén!