Fogók

Ha most keresed a megfelelő fogót a szerszámosládádba vagy régi szerszámaidat cserélnéd le, akkor a legjobb helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz kézi szerszámaink, fogóink közül és megtalálhatod a legnépszerűbb fogó változatokat többféle méretben, több különböző gyártótól! Válaszd ki a számodra megfelelő kombinált fogót, rabitz fogót, kábelvágó fogót vagy blnakoló fogót, tedd a talicskába és rendeld meg egyszerűen, online! Az aktuális készletet mindig láthatod a termék neve mellett vagy alatt, így nem érhet meglepetés a házhozszállítás, beszerzés kapcsán sem! 

Fogók

A fogók használata már a legegyszerűbb és legősibb kézi szerszámok megjelenésével elterjedtté vált. Az első fogókat már 4000 évvel ezelőtt is használták, habár ezek sokkal kezdetlegesebbek voltak a ma használatos szerszámokhoz képest. Az ipar fejlődése magával hozta a különböző kézi szerszámok, így a fogók speciális feladatokhoz történő kifejlesztését és elterjedését is. Manapság már minden szakmunkai és barkács feladathoz találhatunk speciális kialakítású fogó típust.


A legnépszerűbb fogó típusok

Ahhoz, hogy mindig legyen mihez nyúlni és soha ne érhessen minket meglepetés nem árt, ha beszerezzük még időben az összes szükséges fogó fajtát. Gondoljuk át először is, hogy az új szerszámokat hol fogjuk tárolni, mennyi helyünk van ahhoz, hogy jól átlátható rendszert alakíthassunk ki, melyek azok a munkálatok, amelyekhez szükségünk lehet segédszerszámra a jövőben.

Tekintsük is át a legnépszerűbb fogó típusokat, amelyeknek minden barkácsoló és szakember eszköztárában ott a helye!


A kombinált fogó

A kombinált fogó minden barkácsoló alapvető eszköztárának első tagja kell, hogy legyen! Ez az a fogó típus, amelyet multifunkcionálisan felhasználhatsz rengeteg munkafolyamathoz. Vághatsz vele kábeleket, drótokat, lapos és hengeres keresztmetszetű anyagokat, alkatrészeket foghatsz meg velük és rögzíthetsz, illeszthetsz a megfelelő helyre. Ha van otthon egy kombinált fogód, akkor már túl nagy baj nem érhet! Kínálatunkban a YATO és a Fortum gyártók több különböző termékét is megtalálhatod!


Oldalcsípő fogó

Az oldalcsípő fogók éles és kemény pengével vannak ellátva, hiszen legfőbb feladatuk a kábelek, drótok, vékony huzalok darabolása, megfelelő hosszra történő vágása. A kábelekben futó fémdrótok átvágásához alapvető elvárás az éles és kemény penge, hiszen a kevésbé edzett szerszámokat ezek gyengíthetik, vagy egyszerűen csorbíthatják is.

Ezek a fogó fajták mindig kéznél kell, hogy legyenek, felhasználhatjuk őket a kertben, a ház körül és természetes szakmunka folyamataink közben is.


Csőfogók

Csőfogóra akkor is szükséged van, hogy ha egyáltalán nem foglalkozol csövek szerelésével, telepítésével. A papagájfogó vagy vízpumpafogó néven is ismert termékek sokaknak akkor lehetnek ismerősek, amikor valamit meg kell oldani a ház körül, de az ahhoz kifejlesztett szerszámok már csődöt mondtak. Egy megszorult csavar esetén is jó szolgálatot tesznek, bár ezen kívül a ,,kóklerkodáson" kívül is sokrétűen használhatóak szerelésekhez.


Raktáron megtalálható termékek

A különböző kézi szerszámok között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után pontokat kapnak belső számlájukra, amelyet következő megrendeléseikhez használhatnak fel.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#290 ft #190 ft #990 #érvényes #gyártó #iratkozzon #kft #rendezés #szállítás #kosár #alapján #ingyenes #kategóriák #méret #mail #állítható #nyél #acél #extol #feletti #2021 #érvényes #feletti #rendezés #állítható #nyél #kategóriák #telefon #raktáron #kombinált fogó #fogók #fogó #termék #termékek #extol #kosár