Fogók

Ha most keresed a megfelelő fogót a szerszámosládádba vagy régi szerszámaidat cserélnéd le, akkor a legjobb helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz kézi szerszámaink, fogóink közül és megtalálhatod a legnépszerűbb fogó változatokat többféle méretben, több különböző gyártótól! Válaszd ki a számodra megfelelő kombinált fogót, rabitz fogót, kábelvágó fogót vagy blankoló fogót, tedd a talicskába és rendeld meg egyszerűen, online! Az aktuális készletet mindig láthatod a termék neve mellett vagy alatt, így nem érhet meglepetés a házhozszállítás, beszerzés kapcsán sem! 

Fogók

A fogók az egyik leggyakrabban használt kéziszerszámok a háztartásban és a szakmunkában is. Számtalan fajtájuk létezik, segítségükkel nem csak a mindennapjaink válhatnak könyebbé, de egy-egy speciális feladat elvégzéséhez is nagy segítséget jelentenek. A kombinált fogót szerintünk senkinek nem kell bemutatnunk, a harapófogók is igen elterjedtek a köztudatban, de hallottál már blankoló fogóról, csőfogóról, zégergyűrű fogóról vagy popszegecshúzó fogóról? Még nem, akkor éppen itt az ideje, hogy körülnézz kínálatunkban! Fedezd fel velünk a fogók világát!

A fogók több különböző módon csoportosíthatóak. Kereshetünk gyártó alapján, funkció szerint, de akár méret megadása alapján is. Nem mindegy, hogy milyen igénybevételre, mekkora helyeken


Speciális fogók

A fogók használata már a legegyszerűbb és legősibb kézi szerszámok megjelenésével elterjedtté vált. Az első fogókat már 4000 évvel ezelőtt is használták, habár ezek sokkal kezdetlegesebbek voltak a ma használatos szerszámokhoz képest. Az ipar fejlődése magával hozta a különböző kézi szerszámok, így a fogók speciális feladatokhoz történő kifejlesztését és elterjedését is. Manapság már minden szakmunkai és barkács feladathoz találhatunk speciális kialakítású fogó típust.


A legnépszerűbb fogó típusok

Ahhoz, hogy mindig legyen mihez nyúlni és soha ne érhessen minket meglepetés nem árt, ha beszerezzük még időben az összes szükséges fogó fajtát. Gondoljuk át először is, hogy az új szerszámokat hol fogjuk tárolni, mennyi helyünk van ahhoz, hogy jól átlátható rendszert alakíthassunk ki, melyek azok a munkálatok, amelyekhez szükségünk lehet segédszerszámra a jövőben.

Tekintsük is át a legnépszerűbb fogó típusokat, amelyeknek minden barkácsoló és szakember eszköztárában ott a helye!


A kombinált fogó

A kombinált fogó minden barkácsoló alapvető eszköztárának első tagja kell, hogy legyen! Ez az a fogó típus, amelyet multifunkcionálisan felhasználhatsz rengeteg munkafolyamathoz. Vághatsz vele kábeleket, drótokat, lapos és hengeres keresztmetszetű anyagokat, alkatrészeket foghatsz meg velük és rögzíthetsz, illeszthetsz a megfelelő helyre. Ha van otthon egy kombinált fogód, akkor már túl nagy baj nem érhet! Kínálatunkban a YATO és a Fortum gyártók több különböző termékét is megtalálhatod!


Oldalcsípő fogó

Az oldalcsípő fogók éles és kemény pengével vannak ellátva, hiszen legfőbb feladatuk a kábelek, drótok, vékony huzalok darabolása, megfelelő hosszra történő vágása. A kábelekben futó fémdrótok átvágásához alapvető elvárás az éles és kemény penge, hiszen a kevésbé edzett szerszámokat ezek gyengíthetik, vagy egyszerűen csorbíthatják is.

Ezek a fogó fajták mindig kéznél kell, hogy legyenek, felhasználhatjuk őket a kertben, a ház körül és természetes szakmunka folyamataink közben is.


Csőfogók

Csőfogóra akkor is szükséged van, hogy ha egyáltalán nem foglalkozol csövek szerelésével, telepítésével. A papagájfogó vagy vízpumpafogó néven is ismert termékek sokaknak akkor lehetnek ismerősek, amikor valamit meg kell oldani a ház körül, de az ahhoz kifejlesztett szerszámok már csődöt mondtak. Egy megszorult csavar esetén is jó szolgálatot tesznek, bár ezen kívül a ,,kóklerkodáson" kívül is sokrétűen használhatóak szerelésekhez.

 

Raktáron lévő termékek

Üres még a kosarad? Ne hagyd, hogy így is maradjon! Nálunk mindig láthatod, hogy egy-egy termék milyen darabszámban, hosszban található még a rendelés leadásának pillanatában raktárunkban. Éppen ezért, amennyiben megfelelő számodra a darabszám vagy méter hossz, nem éri meg sokáig várni, ez ugyanis a beérkező megrendelések függvényében akár percenként is változhat.

Böngéssz a kategóriák között, amennyiben azonban ott nem találod meg a megfelelő terméket, használhatod okos keresőnket is. A termékkategóriákon belül vedd igénybe a szűrés funkciót, így néhány kattintással szűkítheted a termékek körét a kívánt nagyságra.

Amennyiben további információk szükségesek számodra a rendelés leadásához, a fizetéssel kapcsolatban vagy kérdésed lenne egy-egy termék kapcsán, úgy a leírások lehetnek segítségedre. Ha ott sem találsz választ kérjük, keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeinken, mail címünkön vagy telefonon.


#minden jog fenntartva #2022 #adatkezelési #hozzájárulok #iratkozzon #kft #kezelje #rendezés #belépés #szívesen #kosár #kérdése #telefon #tools