Blankoló fogók

Tudod, hogy mit jelent a blankoló szó? Mit jelent blankolni? Mire jó a blankolás? Ha még nem, akkor olvass tovább, ha pedig te vagy a blankolás mestere, akkor ideje beszerezni az új kedvenc szerszámodat hozzá. A blankolás jelentése: drótvégek vezetőképessé tétele, megtisztítása. Túl komolyan hangzik? Pedig egy igazán egyszerű folyamat. Kezdd el velünk a munkát, rendeld meg új kézi szerszámod, fogód még ma és vedd át akár már a következő munkanapon!


2termék 12

Blankoló fogók

A blankoló és a krimpelő nem egy és ugyan az, de jól kiegészítik egymást. A megbízható villanyszerelés és a vezetékekkel, kábelekkel való munkavégzés alapvető szükséglete a minőségi blankolás és krimpelés, amelyeket blankoló fogók és krimpelő fogók segítségével tudunk elvégezni. Ha nem tudod, hogy melyikre van szükséged, akkor az alábbiak alapján biztos, hogy el fogod tudni dönteni!

Kezdjük is rögtön a blankolással, amelyhez blankoló fogó segítségét vesszük igénybe. A blankolással lényegében eltávolítjuk a vezeték, kábel végéről a műanyag borítást. Ennek köszönhetően a vezeték könnyen öszeköthető, forrasztható, és krimpelhető, azaz vezetőképessé lett téve.

A blankolást tehát más néven kábelcsupszításnak is hívhatjuk, a blankoló fogót pedig kábelcsupaszoló fogónak.


Vágás, blankolás, krimpelés

A vágás és blankolás után rátérhetünk a krimpelésre. Ehhez krimpelő fogóra lesz szükségünk, amelyet szintén beszerezhetsz online szerszám webáruházunk kínálatából.

Ezzel a módszerrel, azaz a krimpeléssel oldhatatlan kötéssel rögzíthetjük a csupaszított kábel végére a csatlakozót.

 

Blankoló fogó a Mentool.hu-ról


A blankoló fogót, csakúgy, mint sok más kézi szerszámot, fűtésszerelési, vízszerelési-, és kerti eszközt megrendelheted online barkácsboltunk kínálatából. Kezdj hozzá akár már holnap a munkához és ne feledd, kábelvágóra, blankolóra és krimpelőre is szükséged lesz a kábelekkel és vezetékekkel való munkavégzéshez!


Üres még a kosár? Raktáron található a termék?

 

Ne hagyd, hogy így is maradjon! Nálunk mindig láthatod, hogy egy-egy termék milyen darabszámban, hosszban található még a rendelés leadásának pillanatában raktárunkban. Éppen ezért, amennyiben megfelelő számodra a darabszám vagy méter hossz, nem éri meg sokáig várni, ez ugyanis a beérkező megrendelések függvényében akár percenként is változhat.

Böngéssz a kategóriák között, amennyiben azonban ott nem találod meg a megfelelő terméket, használhatod okos keresőnket is. A termékkategóriákon belül vedd igénybe a szűrés funkciót is, így néhány kattintással szűkítheted a termékek körét a kívánt nagyságra.

Amennyiben további információk szükségesek számodra a rendelés leadásához, a fizetéshez vagy kérdésed lenne egy-egy termék kapcsán, úgy a leírások lehetnek segítségedre. Ha ott sem találsz választ kérjük, keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeinken, mail cí,ünkön vagy telefonon.

#2022 #adatkezelési #hozzájárulok #email #rendezés #kategóriák #kft #minden jog fenntartva #budapest #árukereső #automata #szállítási költség #szállítási idő akár másnapra #szigetelt #blankoló fogók #blankoló fogó #idő #mail #adatkezelési #hozzájárulok