Fortum

A Fortum márkáról sok minden eszünkbe juthat. Emlékezhetünk az egyedülálló szegecselő szerszámokra, a különleges formatervezésre, vagy akár a szerszámgépekhez kapható adapterekre is. Akár gépi szerszám kiegészítőt, akár kézi szerszámot keresel, a Fortum márkától megtalálható kínálatunkban.

Forrasztás, hegesztés, csavarozás helyett szegecseléssel is megoldhatod projektjeidet, mérőszalagok mellett 3D lézeres vízszintezőt is vásárolhatsz tőlünk online. Ennyire egyszerű! Fortum a Mentool.hu-n!

FORTUM

 

A Fortum termékek az elmúlt években sokak kedvenceivé léptek elő. Hogy miért? Remek minőségük, tartós kialakításuk, kényelmes munkavégzést biztosító markolatuk, és kedvező áraik miatt szinte mindenkinek lapul egy-két FORTUM termék a tasolyában.

 

Fortum szerszámok a mindennapokra és szakmunkához is

 

A mindennapokban is használt kombinált fogók, kalapácsok, imbuszkulcsok és vízmértékek mellett speciálisabb termék változatok is megtalálhatóak kínálatunkban. Szerezd be új csővágód, sűrített levegős géped, popszegecs húzód, vagy fúrógép adaptered tőlünk online, gyorsan és egyszerűen.

 

Kérdésed van egy termék kapcsán?

 

Nem találsz valamit a keresés mezőt használva? További információk szükségesek számodra valamelyik termékről? Akkor keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat e-mailben vagy telefonon munkanapokon 8-16 óra között! Tarts velünk, legyél Te is cool a Mentool.hu-val!

#fortum #1 4 #termék