Ajándékkártya

MENTOOL.hu ajándékkártya


Bemutatjuk ÚJDONSÁGUNKAT!
Mostantól nem fog fájni a fejed az ajándékvásárlás miatt. Hiszen tudjuk, férfiaknak ajándékot vásárolni sokszor nehezebb, mint rászánni magunkat, hogy elmenjünk a fogorvoshoz. Természetesen a hölgyek is ugyan úgy örülhetnek egy-egy barkács felszerelésnek, így róluk se feledkezzünk meg.

Ha szeretnél ajándékot vásárolni, de nem tudod mire lenne szüksége, vagy már azt hiszed mindent megvettél neki, amit csak szeretett volna, akkor van egy ötletünk számodra.

Szerezz örömet vadonatúj ajándékkártyáink egyikével! Az ajándékozott, legyen az akár férfi, akár hölgy, pedig azzal lepheti meg magát, amire tényleg szüksége van, amire már régebb óta vágyott, de sosem beszélt róla. 

Az ajándékkártya készpénzt helyettesítő fizetőeszköz. Ez a kártya nem hitelkártya, nem fizetőeszköz. A kártyán szereplő összeg a rajta található kuponkóddal vagy QR kóddal váltható be a www.mentool.hu oldalon történő vásárlás esetén. Ebben az esetben a QR kód beolvasása után a kedvezmény automatikusan jóváíródik a talicskában (kosár), nem szükséges kuponkódot megadni.

 

FONTOS!

  • Amennyiben a vásárlás értéke nem haladja meg a kártyán szereplő összeget, úgy a vásárlás befejezhető, a fennmaradó összeg nem veszik el, a kártya lejártáig bármikor felhasználható! 
  • A kártyán található összeg egyben vagy részletekben is felhasználható. 
  • Egy vásárláshoz egy kuponkód (ajándékkártya) használható csak fel.


Gyakori kérdések az ajándékkártyáról


Mi az a Mentool.hu ajándékkártya?


A Mentool.hu ajándékkártya egy olyan plasztik kártya, amelyet az MPL futárszolgálat kézbesítése által kap meg az, aki kifizette a kártyán feltüntetett vételárat, azaz a levásárolható összeget. A kártyán található összeg egyben használható fel, azt a megérkezéstől követően 2023.12.31-ig bármikor felhasználhatja a megajándékozott. Egy vásárláshoz egy kuponkód (ajándékkártya) használható csak fel. Éppen ezért ha születésnapra és névnapra is ajándékkártyát ajándékoznál, akkor válaszd a magasabb összeget, hogy az ajándékozott egyben tudja azt felhasználni. 


Hogyan vásárolhatok ajándékkártyával?


A linkre kattintva megvásárolhatod ajándékkártyánkat. Miután kiválasztottad a neked tetsző összeget, tedd a talicskádba (kosár) és rendeld meg a szokásos módon, vagy kérd ügyfélszolgáltunk segítségét telefonon.

A kártyát kérheted a saját címedre és az ajándékozott postacímére is. Ebben az esetben a számlázási adatokhoz a saját, míg a postázási adatokhoz az ajándékozott adatait add meg. Az ajándékkártya felhasználása egyszerű, mintha egy kuponkódot használnál. Helyezd a talicskába a kiválasztott termékeket, majd a kuponkód helyére írd be a kártya hátoldalán található kódot. Használhatod a QR kódot is, ha van annak olvasásához alkalmas okostelefonod. 


Mennyibe kerül az ajándékkártya elkészítése? 


Az ajándékkártya elkészítésének díját nem kell megfizetned, csupán a rajta szereplő összeget és a postázás költségét. 


Milyen értékű ajándékkártyákat vásárolhatok?


2.500 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft, 20.000 Ft és 40.000 Ft értékű ajándékkártyát vásárolhatsz.


Hol vásárolhatok Mentool.hu ajándékkártyával? 


A Mentool.hu ajándékkártyát a www.mentool.hu online webshopban tudod felhasználni 2023.12.31-ig. 

 

A vásárlási összeg mindig az online pénztárnál  kerül levonásra a kártyáról, amelyet egy összegben vagy részletekben is felhasználhatsz. A kártyán lévő összeget nem lehet bankkártyára átutalni, nem váltható készpénzre és egyéb fizetési eszközre. Az ajándékkártya átruházható, és 2023.12.31-ig felhasználható. Kérjük, vigyázz a kártyádra, mert az ellopott vagy elveszett kártyákat nem tudjuk pótolni.
(2021.)