Elállás bejelentés

visszalépés az előző oldalra

Amennyiben a vásárolt termék nem felel meg elképzeléseidnek, a jogszabálynak megfelelően 14 napon belül visszaküldheted a megrendelt árut. Az ,,Automatikus megrendelés visszaigazolás" tárgyú e-mailben, amelyet megrendelésed után kézbesítünk számodra a megadott e-mail címre, mellékelten megtalálhatod az ÁSZF és az adatvédelmi tájékoztató mellett az elállási nyilatkoztatot is.

Az elállás feltételeiről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik.
Felhívjuk figyelmed, hogy nem élhetsz elállási joggal olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak. Tehát nem élhetsz elállással méterre vágott termékek esetében, mint például: locsolótömlők, árnyékolóhálók, szúnyoghálók, láncok, kötelek, ötrétegű csövek stb.

Az elállás érvényesítéséhez kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy nyomtasd ki a rendelés leadásakor emailben mellékelt elállási nyilatkozatunkat, és küldd el számunkra az ugyfelszolgalat@mentool.hu címre a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül.

A visszaküldendő terméket, termékeket kérjük gondosan csomagold vissza eredeti dobozába, annak minden tartozékával együtt vagy az eredetei doboz hiánya, sérülése esetén egy olyan dobozba, amely lehetővé teszi a termék vagy termékek sérülésmentes szállítását. Nyugodtan használj térkitöltőt vagy fóliát is a csomag előkészítéséhez.

Visszaküldési címünk: Tóth László E.V. címe: 2318 Szigetszentmárton, Ráckevei út 46.
A gyorsabb feldolgozás érdekében a csomagolásra jól láthatóan írd rá eredeti megrendelésed számát! A visszaigazoló e-mailben a megrendelés adatainál ,,azonosító" névvel ellátva és a visszaigazoló e-mail tárgysorában is megtalálhatod ezt a számsort.

Utánvétesként feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni.

A csomag hiánytalan és sérülésmentes beérkezését és feldolgozását követően várhatóan néhány munkanapon belül, legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk számodra a vételárat.