PVC anyagok (csövek, idomok)

PVC idomok és csövek, mikor melyiket, mennyit? 

Szia! Ez itt a Mentool.hu webáruház PVC cső és idom részlege! Amennyiben vízszereléshez, csatornarendszer kialakításához keresel idomokat, csöveket, úgy a legjobb helyen jársz. Nézz körül! 

Javításhoz, szereléshez, vagy kiépítéshez a PVC idomok és csövek gyors, kedvező árú és tartós megoldást jelenthetnek a Te háztartásodban, melléképületedben is. Oldalunkon többféle méret és kialakítás közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. Akkor se menj messzire, ha szuez szifont, szűkítőt vagy dugót keresel, nálunk ezeket is megrendelheted többféle méretben.

A legnépszerűbb PVC cső méreteket:

  • 32mm
  • 40mm
  • 50mm
  • 63mm
  • 110mm

PVC anyagok (csövek, idomok)

Láttál már vízvezetékrendszert? Ha igen, akkor bizonyára tudod, hogy a PVC csövek és idomok elengedhetetlen tartozékai otthonaink hálózatának. A PCV idomok, csövek nélkülözhetetlenek a szennyvíz- és a csapadékvíz-elvezetésben, ennek megfelelően gyakorlatilag minden háztartásban megtalálhatók. A Mentool.hu kínálatában gumigyűrűvel ellátott tokos illesztésű csövek és idomok széles kínálatát találhatod meg. Válogass kedvedre anélkül, hogy elhagynád otthonod kényelmét! Az online vásárlás minden előnyével vár Téged is a Mentool.hu! 

Tudjuk, milyen kellemetlen, amikor próbálod bepréselni a 2 méter hosszú csöveket az autóba, de valahogy sehogy sem fér be, még az ülések lehajtásával sem. Tuszkolod jobbról, tuszkolod balról, már a szélvédőhöz is utődnek a csövek, mégsem tudod lecsukni rendesen a csomagtartót. 

Éppen ezért hasznos, ha online adod le megrendelésed. Nem kell cipekedni, sorban állni, sem a szállítással szevedni. Vásárolj PVC csöveket, idomokat és kiegészítőket online! Vegyük is sorra milyen előnyökkel rendelkeznek ezek a remek vízszerelési anyagok.


PVC idomok és csövek nagy választékban

A PVC csövek több előnnyel is rendelkeznek az acél-, vagy betoncsövekkel szemben. Hosszabb élettartamúak, fokozottan ellenállnak a korróziónak, kifejezetten jó a kopásállóságuk, nem hajlamosak a vízkövesedésre, és esetükben rozsdásodással sem kell számolni. Könnyű súlyukból adódóan kimondottan egyszerű velük dolgozni, nem okoz gondot a csőhálózat kiépítése és az egyes elemek egymáshoz való rögzítése.

A vízszereléshez szükséges széles kínálatunkból biztos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő csövet, idomot, szerszámot, kiegészítőt. Sőt, nálunk azt is mindig pontosan láthatod, hogy a kiválasztott termék a vásárlás pillanatában milyen darabszámban vagy méter hosszban található meg készletünkön.

Ennek a rendszernek köszönhetően gyorsan átláthatod a vásárlást. A szükséges anyagok, termékek beszerzése így nem csak rendkívül gyors, de előre kiszámítható is. 

Webáruházunkban számos egyéb termékhez juthatsz hozzá versenyképes áron, éppen ezért amennyiben szúnyoghálókat, árnyékolóhálókat, vagy csavarokat keresel, akkor is megéri körbenézni!

#kft #cső #széles #víz