Csavarok

Csavart keresel? A Mentool.hu igazán megfelelő webáruház erre! Éppen barkácsolsz és nincs otthon facsavar? Hatlapfejű metrikus csavarra lenne szükséged? Nálunk megtalálod a kapupánt csavarokat, facsavarokat, gipszkarton csavarokat, ászokcsavarokat is. Miért is várnál hát tovább a megrendeléssel? Csak tedd a talicskába (kosárba) a kiválasztott méreteket és már mehetsz is virtuális kasszánkoz. A fizetés és a szállítási mód kiválasztása rendkívül egyszerű, add meg a számodra legmegfelelőbb adatokat!

Csavarok

 

A Mentool.hu többek között egy online csavarbolt is, ahol minőségi csavarokat szerezhetsz be.

 

Amikor létrehoztuk webáruházunkat, akkor azt a két egyszerű célt tűztük ki magunk elé, hogy minőségi termékeket forgalmazunk és, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan a vásárlóink igényeihez szabjuk majd. Éppen ezért érhetőek el kínálatunkban a legnépszerűbb, alapvető fontosságú csavarok mellett a speciálisabb igényeket kielégítő darabok is.

 

Többféle csavar, többféle lehetőség

 

Nem tudod, mi a különbség a rozsdamentes, a kereszthornyos,az önfúró,a tövigmenetes és mondjuk az opel csavar között? Semmi pánik! Az átláthatóság érdekében az egyes termékek mellett részletes leírást találsz, ahol gyakorlati tippekkel és tanácsokkal is ellátunk.

 

De kezdjük mindjárt az elején. Mire valók ezek a remek kis kötőelemek? Szerkezeti elemek oldható összekapcsolására? Rögzítésre? Pontosan! Csak válaszd a számodra leginkább megfelelőt és rendeld meg egyből az előfúráshoz alkalmas fúrószárakat is!

 

A kötőelemek ezen típusainak osztályozása

 

-Az egyik, talán leggyakrabban használt csoportosítási lehetőség, hogy megnézzük, milyen fejjel rendelkezik a termék. A fej kinézete alapján beszélhetünk hatlapfejű, süllyesztett fejű, peremes hatlapfejű és még számtalan típusú csavarról. Sokan ebbe a kategóriába sorolják a menetes szálakat is, hiszen tulajdonképpen ezek is fejnélküli kötőelemek.

-A menet fajtája szerint is csoportosíthatunk. Lehet egy kötőelem metrikus, lemez, famenetes, gipszkarton, fémmenetes. Ebben az esetben az elnevezések általában azt adják meg, hogy milyen anyagokban tudunk rögzítéseket végezni a termékekkel.

-Milyen szilárdságú. Oldalunkon a lakossági felhasználásnak megfelelő minőségű termékeket találhatsz meg. Amennyiben pontosan is érdekelne, hogy egy-egy termék milyen szilárdságú, milyen adatokkal rendelkezik, úgy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken érdeklődhetsz róluk.

-Anyaguk alapján is csoportosíthatóak a rögzítéstechnikai anyagok (például acél vagy műanyag), de sokan figyelembe veszik a szilárdsági tényezőket, a szabványokat, a felület bevonatát vagy kezeltségét is. (pl.: horganyzott, tűzihorganyzott, feketített stb.)

-A fentieken kívül természetesen még sokféle szempont alapján tudjuk szűrni a termékeket. Lehet, hogy valakinek az fontos, hogy önmetsző-e a kialakítása a megvásárolni kíván terméknek, megint másnak a maróborda kialakítása számít.

 

Melyik méretben válasszuk?

 

Ha eljutottál eddig az olvasásban, akkor valószínűleg kirajzolódott már a fejedben, hogy milyen munkádhoz melyik típusú kötőelem lesz számodra megfelelő. A méret meghatározása azonban kulcsfontosságú szempont. Honnan tudod, hogy mekkora vastagságú és hosszúságú termékre van szükséged?

A legegyszerűbb, hogy ha fogsz egy tolómérőt és megméred, hogy mekkora a menet külső átmérője. Ez a termék átmérője milliméterben. Természetesen amennyiben a lyukba tiplit szeretnél előbb helyezni, akkor a lyukhoz kell választani a tiplit, ahhoz pedig a csavart.

Egyéb számok:
A számjelzés a lapos fejű csavar fején a szakítószilárdságot jelenti.

 

Az eltérő fej kialakítások a termékek tengelyirányú forgatását teszik lehetővé. A különböző hornyok ( TORX, csillagfej, kereszthornyosstb) segítségével tudjuk kifejteni a megfelelő nyomatékot. Természetesen nem árt, hogy ha megfelelő szerszámgépünk vagy elég erős kialakítású kézi csavarhúzónk is kéznél van.

 

Csavar fajták

 

Te tudod, hogy melyek a legismertebb csavarfajták? Segítünk!
- faanyagokhoz használatos facsavarok
-a lemezcsavarok
-a giszkartonokhoz alkalmazható gipszkarton csavarok
-és a fémekhez megfelelő metrikus kialakítású csavarok, amelyeket sokan csak hatlapfejű néven emlegetnek

Ahogy láthatod is, ezeknek a remek kötőelemeknek az elnevezései általában megmutatják, hogy milyen feladatra vagy milyen anyagban való munkavégzésre, rögzítésre hasznosíthatóak.

Természetesen a legnépszerűbb termékeink mellett sok más alap és speciális termék érhető el nálunk. Rendelhetsz opel, tokrögzítő, kapupánt, szerkezetépítő és még sok más fajtát online barkácsáruházunk kínálatából. Nézz körül!

 

A facsavarok

 

A háztartás nélkülözhetetlen része a facsavar. Természetesen itt sem mindegy, hogy melyiket választjuk. A leguniverzálisabb a süllyesztett fejű változat, de nagyobb faszerkezetek építéséhez választhatjuk a szerkezetépítő verziókat is. Ezek a csavarok a különböző barkács munkák elengedhetetlen kellékei! A jól megválasztott kőtőelemmel időtálló, esztétikus és biztonságos kötést hozhatsz létre.

A kategóriák között könnyedén megtalálhatod azt a típust és méretet, amelyre szükséged lesz.

Amennyiben nagy tételben szeretnél rendelni, akkor kérjük akár felveheted velünk személyesen is a kapcsolatot. Az ügyfélszolgálat minden munkanapon 8-16 óra között segít kérdéseid megválaszolásában. Keress minket bizalommal, nálunk Te vagy az első!

#oldal din anyag