Tiplik hatlapfejű csavarral

Tipli hatlapfejű facsavarral - dübel állványrögzítő csavarral

Hatlapfejű álványcsavarra esett a választásod, de nem tudod mekkora tiplit válassz hozzájuk? Nem is kell ezen tovább törnöd a  fejed, megoldjuk helyetted! Ezeket a tipliket egyből a hozzájuk méretben megfelelő csavarokkal együtt küldjük meg számodra. Egyszerűen csak válaszd ki a darabszámot, tedd a talicskádba és add meg a rendeléshez nélkülözhetetlen adatokat!
Tudtad? Újdonságainkat külön kategóriába gyűjtöttük neked, hogy első kézből értesülhess a legújabb és legjobb ajánlatokról! 


4termék14

Tipli nélkül nem élet az élet! A különböző tipli változatok között azonban rendkívül könnyű elveszni, arról nem is beszélve, ha tényleg a tökéletes csavart szeretnénk hozzá megvásárolni. Ez a 10x120-as dübel ideális megoldással szolgál erre a problémára. A hozzá illő hatlapfejű csavar a csomag része, így biztos, hogy nem lőhetsz mellé a méretek kiválasztásakor. Sőt, nálunk annyit rendelhetsz, amennyire valóban szükséged van. Ilyen egyszerű! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 118 darab
darab

Tipli nélkül nem élet az élet! A különböző tipli változatok között azonban rendkívül könnyű elveszni, arról nem is beszélve, ha tényleg a tökéletes csavart szeretnénk hozzá megvásárolni. Ez a 10x160-as dübel ideális megoldással szolgál erre a problémára. A hozzá illő hatlapfejű csavar a csomag része, így biztos, hogy nem lőhetsz mellé a méretek kiválasztásakor. Sőt, nálunk annyit rendelhetsz, amennyire valóban szükséged van. Ilyen egyszerű! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 110 darab
darab

Tipli nélkül nem élet az élet! A különböző tipli változatok között azonban rendkívül könnyű elveszni, arról nem is beszélve, ha tényleg a tökéletes csavart szeretnénk hozzá megvásárolni. Ez a 10x100-as dübel ideális megoldással szolgál erre a problémára. A hozzá illő hatlapfejű csavar a csomag része, így biztos, hogy nem lőhetsz mellé a méretek kiválasztásakor. Sőt, nálunk annyit rendelhetsz, amennyire valóban szükséged van. Ilyen egyszerű! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 109 darab
darab

Tipli nélkül nem élet az élet! A különböző tipli változatok között azonban rendkívül könnyű elveszni, arról nem is beszélve, ha tényleg a tökéletes csavart szeretnénk hozzá megvásárolni. Ez a 10x80-as dübel ideális megoldással szolgál erre a problémára. A hozzá illő hatlapfejű csavar a csomag része, így biztos, hogy nem lőhetsz mellé a méretek kiválasztásakor. Sőt, nálunk annyit rendelhetsz, amennyire valóban szükséged van. Ilyen egyszerű! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 203 darab
darab