Tiplis csavarok

A tiplis csavarok speciális csavarfajtának tűnhetnek, azonban ezek a termékek nem attól különlegesek, hogy speciális célokra gyártották őket. Kivételes képességük abban rejlik, hogy megkönnyítik az életünket a felhasználásuk előtt, a kiválasztásnál. Sokszor nem teljesen egyértelmű, hogy melyik csavarhoz milyen tipli való és abból is mekkora méret beszerzése szükséges a megfelelő illeszkedéshez. Még ebben is segítünk! Csak válaszd ki a tipli méretét és küljük hozzá a méretben hozzá tartozó állványcsavar hatlap fejjel vagy süllyesztett fejjel! 

Tiplis csavarok

A tiplis csavarok ebben lesznek a segítségedre, hiszen itt elegendő a tiplik nagyságát kiválasztanod, a hozzájuk passzoló csavarok pedig a csomag tartalmát képezik a megfelelő méretben és kijelölt fajtában.


Többféle tiplis csavar

Hatlapfejű csavarok tiplivel

Állványcsavar vásárlására már nem csak online van lehetőséged, hanem egyből ki is egészítheted hozzá illő tiplivel is. Az állványcsavar tökéletes választás lehet mind építészeti, mind faipari megoldásokhoz. Ezt a változatot válaszd, hogy ha hatlapfejű modellre van szükséged.

Tiplik süllyesztett fejű csavarral

Amennyiben a tokrögzítő csavarok süllyesztett fejű változatai mellett teszed le a voksod, úgy ezt is megteheted. Ezek a tipli típusok is tökéletesen illeszkednek a csavarokhoz, így biztos, hogy nem a megrendelés átvétele után fogod fogni a fejed, hogy nem lehet összeilleszteni a csavart a tiplikkel.

Beütős dűbelek

A beütős dűbelek különlegessége, hogy kalapáccsal egyszerűen telepíthetőek. Ennek köszönhetően a szerelés nem csak gyorsabb, de költséghatékonyabb is. Használhatjuk őket falécek, fém lécek felszereléséhez, sőt akár gipszkarton szerkezetek létrehozásához, lemezek és szegőlécek szereléséhez is.


A talicska az új kosár

Jobb oldalon felül azt látod, hogy még üres a talicskád? Ez bizony azt jelenti, hogy nem tettél még semmit a megvásárolni kívánt termékek közé. Oldalunkon a szűrés és a keresés mezőket használva könnyen eligazodhatsz a különböző termékcsoportok, csavarok között.

További információk szükségesek számodra a vásárláshoz? Ügyfélszolgálat elérhetőségeinken nyugodtan kereshetsz minket hétfőtől péntekig. Amiben csak tudunk igyekszünk a segítségedre lenni.

Minden jog fenntartva. (2021)

#iratkozzon fel hírlevelünkre #kft #fill #gyártó #anyag #márka #menetes #termék #tiplis csavarok #kosár #ügyfélszolgálat #2021 #fill #információk #szűrés #csavar #tipli #gyártó #termék #termékek #iratkozzon fel hírlevelünkre