Tiplik süllyesztett fejű csavarral

1+1=3
1 tipli + 1 tokrögzítő csavar = egyszerű és gyors vásárlás, pontos illeszkedés
Ne fájjon a fejed a méretek átnézésén, a furatnagyságon, ne aggódj tovább, hogy a tipli nem fog passzolni a csavarhoz, vagy fordítva. Ezekkel a tiplis csavarokkal mindig biztosra mehetsz! 
Ajtók és ablakok beépítéséhez és rögzítéséhez a legjobb barátaid lesznek. Csak add meg a pontos darabszámot, tedd a talicskába a további kiválasztott csavarokkal és kézi szerszámokkal együtt, add meg adataidat és várd a kiszállítást!  


6termék16

Tiplit keresel csavarral? A csavar legyen süllyesztett fejű, a tipli 10 cm hosszú? Íme, itt ez a süllyesztett fejű csavar 10x100 mm-es műanyag tiplivel! Mindent tud, amit csak szeretnél, sőt, ha fontos, hogy a csavar ne álljon ki a rögzített felületből, akkor ez a megoldás a tökéletes választás számodra! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 60 darab
darab

Tiplit keresel csavarral? A csavar legyen süllyesztett fejű, a tipli 12 cm hosszú? Íme, itt ez a süllyesztett fejű csavar 10x120 mm-es műanyag tiplivel! Mindent tud, amit csak szeretnél, sőt, ha fontos, hogy a csavar ne álljon ki a rögzített felületből, akkor ez a megoldás a tökéletes választás számodra! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 64 darab
darab

Tiplit keresel csavarral? A csavar legyen süllyesztett fejű, a tipli 16 cm hosszú? Íme, itt ez a süllyesztett fejű csavar 10x160 mm-es műanyag tiplivel! Mindent tud, amit csak szeretnél, sőt, ha fontos, hogy a csavar ne álljon ki a rögzített felületből, akkor ez a megoldás a tökéletes választás számodra! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 57 darab
darab

Tiplit keresel csavarral? A csavar legyen süllyesztett fejű, a tipli 12 cm hosszú? Íme, itt ez a süllyesztett fejű csavar 8x120 mm-es műanyag tiplivel! Mindent tud, amit csak szeretnél, sőt, ha fontos, hogy a csavar ne álljon ki a rögzített felületből, akkor ez a megoldás a tökéletes választás számodra! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 96 darab
darab

Tiplit keresel csavarral? A csavar legyen süllyesztett fejű, a tipli 8 cm hosszú? Íme, itt ez a süllyesztett fejű csavar 10x80 mm-es műanyag tiplivel! Mindent tud, amit csak szeretnél, sőt, ha fontos, hogy a csavar ne álljon ki a rögzített felületből, akkor ez a megoldás a tökéletes választás számodra! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 270 darab
darab

Tiplit keresel csavarral? A csavar legyen süllyesztett fejű, a tipli 10 cm hosszú? Íme, itt ez a süllyesztett fejű csavar 8x100 mm-es műanyag tiplivel! Mindent tud, amit csak szeretnél, sőt, ha fontos, hogy a csavar ne álljon ki a rögzített felületből, akkor ez a megoldás a tökéletes választás számodra! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 53 darab
darab