Szegletvasak

Sarokvas és egyenes összekötő, itt!

Éppen barkácsolsz és a hozzávaló kellékeket szeded össze? Hiányzik valamelyik szegletvas? Nálunk a sarokvasakat többféle méretben is megtalálhatod! Erősített sarokvasak, egyenes összekötők és különböző méretű polctartók is rendelhetőek online barkácsboltunk kínálatából. Nézz szét nálunk, folyamatosan remek ajánlatokkal készülünk megrendelőinknek!

Szegletvasak

 

Kezdjük a legelején. Mire is kell gondolnunk, amikor sarokvasról, vagy szegletvasról beszélünk? Ezek a mindennapjainkban is előforduló vasalat típusok olyan 90 fokban meghajlított fémlemezek, amelyen furatok vannak. A különböző méretek és különböző lyukátmérők lehetővé teszik, hogy a legkülönfélébb rögzítési feladatokhoz használjuk fel őket.
Az egyik oldalát például a megfelelő csavarral a könyvespolchoz, a másikat egy tipli segítségével a falba rögzítheted. Ha a művelethez fúrószárra és hozzávaló tiplire volna szükséged, azt is megtalálod oldalunkon.

 

Szegletvas, sarokvas vagy szeglemez?

 

A fenti kifejezések mindegyikét szokás használni ezekre a remek kötőelemekre. Oldalunkon sarokvas néven találhatod meg a kisebb, főleg bútorok rögzítéséhez és összekötéséhez, kisebb, vékonyabb faanyagok összekapcsolásához használható elemeket. Szeglemezeknek a vastagabb, erősebb és nagyobb faanyagok összekötéséhez szokás használni. Amennyiben barkácsolsz, és szeretnéd a fát összekacsolni a vassal, akkor a szegletvasak beszerzésén kell gondolkoznod.

 

Hogyan kerül a szegletvasba egy SZEG?

 

Egyszerűen! Ezeknek a termékeknek a felületén különböző mennyiségű és átmérőjű lyukak találhatóak. A lyukak feladata, hogy a kiválasztott csavarokkal fel tudjuk fogatni a vasalatot a megfelelő helyre. Használható beton és fa, fa és fa, műanyag és beton, műanya és műanyag rögzítésére… Csak a képzelet szab határt a felhasználására.

 

Milyen sarokvasalatok léteznek?

 

Nemcsak a könyvespolc rögzítését vagy két szekrény egymáshoz kapcsolását tudod megvalósítani egy jó sarokvassal vagy erősített sarokösszekötő szeglemezzel, hanem egy építkezésben is felhasználhatod. Esetleg két faanyagot szeretnél egymáshoz illeszteni? Akkor erre a faösszekötő sarokvas lesz a legalkalmasabb.

 

Fém kötőelemek faanyagokhoz

 

Az egyes termékek adatlapján megtudhatod, hogy mekkora a termék, milyen mennyiség áll belőle számunkra rendelkezésre raktárunkban és milyen konstrukciókban rendelheted meg. Oldalunkon a rendelés leadása és utánkövetése egyszerű, főleg, amennyiben törzsvásárlói fiókot is regisztrálsz! Belépés után láthatod korábbi megrendeléseidet, kedvenc termékeidet és néhány kattintással újra is rendelheted azokat!

Természetesen az sem probléma, amennyiben további információk szükségesek számodra a kiválasztott termékekről. Nem tudod, melyik ötrétegű cső lenne számodra megfelelő? Nem találsz egy adatot valamelyik szerszám kapcsán? Nagy mennyiségben adnál le megrendelést kerti szerszámokra? Keress minket bizalommal e-mailben vagy telefonon. Nálunk Te vagy az első!