Szegletvasak

Sarokvas és egyenes összekötő, itt!

Éppen barkácsolsz és a hozzávaló kellékeket szeded össze? Hiányzik valamelyik szegletvas? Nálunk a sarokvasakat többféle méretben is megtalálhatod! Erősített sarokvasak, egyenes összekötők és különböző méretű polctartók is rendelhetőek online barkácsboltunk kínálatából. Nézz szét nálunk, folyamatosan remek ajánlatokkal készülünk megrendelőinknek!

Szegletvasak

 

Kezdjük a legelején. Mire is kell gondolnunk, amikor sarokvasról, vagy szegletvasról beszélünk? Ezek a mindennapjainkban is előforduló vasalat típusok olyan 90 fokban meghajlított fémlemezek, amelyen furatok vannak. A különböző méretek és különböző lyukátmérők lehetővé teszik, hogy a legkülönfélébb rögzítési feladatokhoz használjuk fel őket.
Az egyik oldalát például a megfelelő csavarral a könyvespolchoz, a másikat egy tipli segítségével a falba rögzítheted. Ha a művelethez fúrószárra és hozzávaló tiplire volna szükséged, azt is megtalálod oldalunkon.

 

Szegletvas, sarokvas vagy szeglemez?

 

A fenti kifejezések mindegyikét szokás használni ezekre a remek kötőelemekre. Oldalunkon sarokvas néven találhatod meg a kisebb, főleg bútorok rögzítéséhez és összekötéséhez, kisebb, vékonyabb faanyagok összekapcsolásához használható elemeket. Szeglemezeknek a vastagabb, erősebb és nagyobb faanyagok összekötéséhez szokás használni. Amennyiben barkácsolsz, és szeretnéd a fát összekacsolni a vassal, akkor a szegletvasak beszerzésén kell gondolkoznod.

 

Hogyan kerül a szegletvasba egy SZEG?

 

Egyszerűen! Ezeknek a termékeknek a felületén különböző mennyiségű és átmérőjű lyukak találhatóak. A lyukak feladata, hogy a kiválasztott csavarokkal fel tudjuk fogatni a vasalatot a megfelelő helyre. Használható beton és fa, fa és fa, műanyag és beton, műanya és műanyag rögzítésére… Csak a képzelet szab határt a felhasználására.

 

Milyen sarokvasalatok léteznek?

 

Nemcsak a könyvespolc rögzítését vagy két szekrény egymáshoz kapcsolását tudod megvalósítani egy jó sarokvassal vagy erősített sarokösszekötő szeglemezzel, hanem egy építkezésben is felhasználhatod. Esetleg két faanyagot szeretnél egymáshoz illeszteni? Akkor erre a faösszekötő sarokvas lesz a legalkalmasabb.

 

Fém kötőelemek faanyagokhoz

 

Az egyes termékek adatlapján megtudhatod, hogy mekkora a termék, milyen mennyiség áll belőle számunkra rendelkezésre raktárunkban és milyen konstrukciókban rendelheted meg. Oldalunkon a legtöbb termék nem csak tekercsben vagy dobozzal rendelhető, hanem darabosan is.

Természetesen az sem probléma, amennyiben további információk szükségesek számodra a kiválasztott termékekről. Nem tudod, melyik ötrétegű cső lenne számodra megfelelő? Nem találsz egy adatot valamelyik szerszám kapcsán? Nagy mennyiségben adnál le megrendelést kerti szerszámokra? Keress minket bizalommal e-mailben vagy telefonon. Nálunk Te vagy az első!