Vízszerelés

Csaptelep csere, vízvezeték hálózat kiépítése, golyóscsapok és még sok más okos megoldás

A vízszerelés egy rendkívül sokrétű feladat. Beszélhetünk vízszerelésről akkor, amikor az ötrétegű csöveket telepítjük és akkor is, amikor a wc tartály beszerzéséről vagy bekötéséről, csaptelep csere időzítéséről van szó. Hogy kinek mit jelent jelenlegi helyzetében a vízszerelés eltérő lehet, az azonban, hogy minél hamarabb szeretné megoldani profi eszközökkel szinte biztos. Nézz szét kínálatunkban, hogy megtaláld a számodra tökéletes fürdőszoba vagy mosdó, esetleg  vízvezetékszerelés kiegészítőidet!

Vízszerelés

 

Valószínűnek tartjuk, hogy te sem vagy vízvezeték szerelő. Természetesen megeshet, hogy az új ház építésénél vagy a régi felújításánál ezeknek a termékeknek a beszerzése a Te feladataid közé fog tartozni. A szakemberhiány realizálásától és a hatalmas várólisták látványától nem kell feltétlenül elmennie a kedvednek a felújítástól, építkezéstől. Szerencsére sok munkafolyamatot meg lehet oldani saját kezűleg is. A kisebb munkálatokhoz pedig nem feltétlenül kell segítséget kérnünk. Egy kis hozzáértéssel a wc tartályok cseréje, a wc csésze behelyezése, vagy akár a falon kívüli szerelvények applikálása is megoldható.

De nézzük is meg, mi mindent találhatsz nálunk, amire szükséged lehet!
Abban az esetben, ha Te sem szeretsz a boltokban bóklászni és a szükséges árucikk keresésével eltölteni akár hosszú órákat, úgy egyszerűbb lehet az online vásárlás. Könnyen áttekinthető árukészlettel és okos kereső funkcióval is várunk!

 

Vízvezeték szerelés, vízszerelési anyagok széles kínálata

 

Neked mi jut eszedbe vízvezetékszerelés kapcsán? A PVC vagy a KG csövek? Esetleg a KPE csövek és fittingek? Netalán az ötrétegű csövek? A vízvezetékek szerelése egy igen sokrétű feladat, több mint a csövek egymás után pakolása. Csakúgy, mint minden más épületgépészeti feladat ez is csak akkor lesz pontos, precíz és hosszú távon használható, funkcionális, ha a szerelést és kialakítást részletes tervezés előzi meg.

Az első és talán legfontosabb szempont a vásárlást megelőzően a felmérés. Mire van pontosan szükséged? Milyen méter hosszban? Milyen darabszámban? Milyen kiegészítőkkel? Kelleni fog-e számodra bármilyen tömítőanyag hozzájuk? Van-e otthon megfelelő munkavédelmi kesztyűd? Meg tudod oldani bizonyos részek összekötését az otthonodban már itt-ott megtalálható, de még nem felhasznált anyagokból? Ha nem vagy biztos valamiben, először kérd ki mindenképpen szakember tanácsát.

A tervek elkészülte után, nekiállhatsz beszerezni a szükséges eszközöket. Nem kell aggódnod, ha a kivitelező nem tudja biztosítani számodra a vízszerelési árucikkeket, de pontos listát ad arról, hogy mi lesz elengedhetetlen a rendszer elkészüléséhez.

Természetesen a beltéri vízelvezetés mellett a kültéri vízelvezetéshez szükséges eszközöket és a szereléshez nélkülözhetetlen szerszámokat is megtalálhatod online barkácsboltunk kínálatában.

 

Csöpög a csap, csaptelep csere

 

Nem kell messzire mennünk ahhoz sem, hogy csöpögő csappal, vagy régi, ósdi, nem jól működő csapteleppel találkozzunk. Manapság egyre népszerűbbek a réz, fekete, arany és egyéb színekben pompázó szerelvények is, de a klasszikus megjelenésű csaptelepeknek több előnye is van. 

Nem kell speciálisan figyelni arra, hogy milyen tisztítószereket használsz a takarításhoz, vízkőmentesítéshez! A különleges színű kiegészítőkkel mindig óvatosabban kell bánni. Anyagukban és színükben több, a mindennapokban használt tisztítószer is kárt tehet. 

Mindenhez illeszkednek színükkel! Nem kell az összes szerelvényt lecserélni csak azért, mert egy króm csaptelep vagy kádkifolyó meghibásodik. Nagyon szépek a fekete, arany és réz kiegészítők, de ha mindent le szeretnénk cserélni a fürdőszobában, hogy színben és stílusban is illeszkedjen az feleslegesen nagy kiadásokat jelenthet. 

 

A csöpögő csap javítása, cseréje

 

Tudjuk, nem mindenki olyan bátor, hogy egyedül is nekiálljon a csöpögő csap javítása, cseréje folyamatának. Mielőtt azonban szakemberhez fordulsz nem árt, ha utána nézel a termékek árainak, a lehetséges okoknak, a felmerülő problémáknak. A WC tartály szerelésről már olvashatsz blogcikkünkben is, de a csap javítását sem szabad az utolsó pillanatra hagyni. Hidd el, sok-sok kellemetlenségtől megkímélheted magad és családodat, ha minél előbb kezeled a tüneteket. 

 

WC szerelés

 

Akár tetszik, akár nem, vizes helyiségeink fő szereplői a szaniterek és a hozzájuk tartozó kiegészítők. Legyen szó akár mosdókagylóról, akár wc csészéről, akár zuhanyzóról, a szaniterek mellett bizony szükségünk lesz csaptelepekre, wc bekötőkre, wc deszákra, zuhanygégecsövekre is.

Vásárlás előtt mindenképpen nézzük meg, hogy milyen méretben van szükség a termékekre. Milyen kiállásokra tudjuk felszerelni a cseptelepeket. Ha szükséges, akkor akár a pontos méreteket is felvehetjük. Ezt követően pedig az ügyfélszolgálat még pontosabb tájékoztatást tud adni a vágyott termékekről, biztosan az lesz-e kompatibilis a már beszerzett idomokkal.

További kérdés esetén hívj minket azonnal vagy keress minket bizalommal online ügyintézési felületünkön keresztül. Ha egyik változat sem tetszik, akkor kérj visszahívást sms-ben, várjuk megkeresésed!

Választhatunk belőlük falból kiálló és szaniterhez csatlakoztatható darabokat is. 

 

Szifon csere

Nem feltétlenül szükséges vízszerelő, vízvezeték szerelő segítsége akkor sem, ha a szifon szorul cserére. A szifonok cseréje nem csak akkor válhat fontossá, ha új eszközt szerelünk be, hanem akkor is, ha az előző eltört, szivárog, vagy nem megfelelő méretű, alakú. Éppen ezért megéri körülnézni a fürdőszobában, konyhában, hogy valamelyik szifon nem szorul-e már cserére.

A szifon elöregedését, hibáját több dolog is előre jelezheti. Jelentkezhet ilyenkor dugulás, szivárgás vagy nagyobb mértékű folyás is, de az sem ritka, amikor a kellemetlen szagok hívják fel rá a figyelmünket. Minden eszközhöz megvan a kifejezetten hozzá gyártott szifon típus. Van kifejezetten mosdó, mosogató szifon, vagy a mosógép bekötés megkönnyítésére szolgáló darab is. Mindig a rendeltetése helyszíne alapján válassz szifon típust, majd ezt követően nézd meg és mérd le, melyik darab lesz számodra a megfelelő. Ha nem vagy biztos a méretekben, akkor használj hozzá colostokot, mérőszalagot, az átmérő meghatározásához pedig akár tolómérőt is. 

Nálunk megtalálhatsz mindent kezdve a kerti csap szereléséhez szükséges szerszámoktól és kiegészítőktől, a wc tartály javítás eszközeiig. Nézz körül vízszerelési részlegünkön!

 

Online barkácsboltunk legnépszerűbb vízszerelési anyagai:

 

-ötrétegű csövek és idomok: Az ötrétegű csövek szigetelt és szigetelés nélküli változatokban is megtalálhatóak online boltunk virtuális polcain. Különlegességük, hogy vízszereléshez és fűtésszereléshez is használhatóak, a különböző press és kulcsos idomokkal kiegészítve pedig falon belüli és falon kívüli szerelésekhez is megfelelőek.

-golyóscsapok: A golyóscsapok az épületgépészet kikerülhetetlen elemei. Több különböző gyártó, több különböző kialakítású és méretű gömbcsapja között válogathatsz.

-KPE anyagok

-menetes réz anyagok

-PVC csövek: amelyeket leggyakrabban a szennyvíz elvezetéséhez használnak

 

Ügyfélszolgálat, kommunikáció

Hívjon minket bárki, mi mindenkinek a lehető leggyorsabb és legpontosabb visszajelzéssel fogunk szolgálni! Kereshetsz minket online ügyfélszolgálatunkon keresztül, telefonon vagy hagyományos emailben is. 

#ft #stb #mende #kartal #maga #budapest #budapesten és pest megyében #40.000 Ft #hívjon minket #sos segítségre van szükséged #vagy felmérésünket igénybe venni #nem csak és azt #legjobb helyen jársz #tura #wc-k #mint #az alábbi #év #el #fal #ami #így #van szüksége #hanem #lehet #mert #mint például #ház alá #fontos hogy #vagy #vízszerelés #és az és pest #budapest és pest  #csaptelep cserecsöpög a csap #javítás csere csaptelep csere hívjon minket csöpög a csap hívjon minket pest megye, keressen minket bizalommal #mosogatógép bekötés, javítás cseréje #wc tartály #vízvezeték szerelő #vízvezeték szerelés