Nyomáskapcsolók

Elromlott a nyomáskapcsoló? Most építenéd ki szivattyú hálózatodat? A nyomáskapcsolók minden esetben jó szolgálatot fognak tenni, ráadásul már online is megrendelhetőek! Nem kell sorban állnod a pénztárnál, nem kell végigsétálnod a hosszú áruházi sorokat, sem csalódottan távozni, amikor a keresett termékek egy része nem elérhető. Online barkácsboltunk kínálatában megvásárolhatod a vízszereléshez szükséges további nélkülözhetetlen kiegészítőket is!


1termék 11

Nyomáskapcsolók

De mire is való a nyomáskapcsoló? A nyomáskapcsolók a szivattyúk bekapcsolásához és kikapcsolásához szükségesek, pontosabban ezek automatizálásáért felelősek.

A szivattyút a nyomáskapcsoló annak hatására kapcsolja be, hogy érzékeli a nyomásszint különbséget. Ez gyakorlatilag úgy néz ki, hogy amikor megnyitjuk a csapot, akkor a vezetékben és a hidrofor tartályban a nyomás csökkenni fog. Ezt a nyomáscsökkenést érzékeli a nyomáskapcsoló és amikor a nyomáscsökkenés elér egy bizonyos szintet bekapcsolja a szivattyút. A szivattyú ezt követően vízzel tölti fel a rendszert.

A folyamat pedig akkor fordul vissza, amikor a nyomás ismét megfelelő értékűvé válik, majd a szivattyút kikapcsolja a nyomáskapcsoló.

Összefoglalva tehát a nyomáskapcsolók a szivattyúk használatakor létrejövő nyomást tudják szabályozni.


Nyomásszabályzó nyomáskapcsoló

A nyomásszabályzók azért is nagyon fontosak, mert ezekkel a remek eszközökkel tudjuk beállítani a bekapcsolási és kikapcsolási nyomást a kívánt szinte. Azaz beállíthatjuk a minimális és a maximális értékeket és a nyomásszabályzó ezek között az értékek között automatikusan vezérli a készülékek működését.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 0670635)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#kategóriák #mail #érték #víz #kft #hírlevél #mail #email #kft #2021 #két #termék #információk #termékek #feszültség #házi #2021 #hidrofor #megfelelő #két #szivattyú #termék #termékek &feszültség #feszültség #nyomás #raktáron #jog fenntartva #nyomáskapcsoló #nyomáskapcsoló #nyomáskapcsoló #nyomáskapcsoló #nyomáskapcsoló #nyomáskapcsoló #nyomáskapcsoló #nyomás #nyomás #nyomás