Szerszámok

Szerszám kell? Szerszám kell!

Szerszámok használatára nem csak a szakembereknek van szüksége. Mindennapi életünkben is számtalan olyan eset fordul elő, amikor elkél egy kalapács, egy fogó, de a kerti munkáknál az ásó, a lapát és a gereblye is elengedhetetlen kiegészítő. Nézz körül otthon, hogy mi hiányzik még a szerszámos kamrából, tedd a talicskádba az eszközöket, rendeld meg gyorsan, egyszerűen új szerszámaidat is!

Szerszámok

Szerszámokra már az őskorban is szükség volt a vadászathoz, és a különböző növények feldolgozásához. Természetesen ezek a kellékek nagyon kezdetlegesek voltak. A ma létező szerszámok első ősei azonban jóval később kezdtek csak el kialakulni. A fejlődéssel, az új anyagok megjelenésével és az iparosodással egy több, jobb, erősebb és specifikusabb eszközökre volt szükségünk.

A szerszám alapvető funkciója, hogy megkönnyítse életünket. Különböző anyagok és munkadarabok megmunkálására különböző szerszámokat találtak ki és hoztak létre az évek folyamán.

A szerszámokat számtalan módon csoportosíthatjuk. Elkülöníthetünk kézi és gépi szerszámokat, de a munkavégzés helye szerint, vagy funkciók alapján is csoportokba rendezhetjük őket.

A szerszám legfőbb lényege és egyben legnagyobb haszna, hogy olyan előnyöket hordoz magában, amelyeket a szerszám használója szabad kézzel nem tudna végrehajtani.

Ezek az előnyök segíthetnek beverni egy szeget, kilazítani egy csavart, elvágni egy anyagot, vagy összefogni a kábeleket. A szerszámok kategóriák alatt nálunk az alapján történik a csoportosításuk, hogy mivel, hogyan és hol használjuk fel őket.


Kézi szerszámok

A kézi szerszámok, ahogy nevük is mutatja a kézi munkavégzést segítő eszközök. Ezek a szerszámok nem csak a szakmunkák elvégzését gyorsítják és könnyítik meg számodra, de a mindennapi életben is fontos kiegészítőkként tesznek szolgálatot. Gondoljunk csak egy egyszerű kép falra való felhelyezésre. Egy sniccerrel való vágásra. Egy szeg beütésére. Természetesen a speciális kialakítású eszközök közül is jó, ha tartunk otthon néhányat. A fogók, fűrészek és csővágók a legváratlanabb helyzetekben is kisegíthetnek minket a bajból.


Kerti szerszámok

A kerti eszközök, ahogy nevük is mutatja a kertben kerülnek felhasználásra. A kiskertektől a nagy veteményesekig, és a füves területekig mindenhol hasznukat vehetjük. A lombkorona összetakarításától kezdve a talaj fellazításáig, vagy a gaz eltávolításáig rengeteg mindenben segítségünkre lehetnek. Hiányuk főleg akkor szembeötlő, amikor szükségünk lenne rájuk. Ha kertes házban élsz vagy kertes házba tervezel költözni, nem árt, ha időben beszerzed a legszükségesebbeket.


Kőműves szerszámok

A speciális, bizonyos szakmunkákhoz nélkülözhetetlen eszközök egyik csoportja a kőműves szerszámok. Azonnal nem biztos, hogy eszünkbe jut venni egy habarcskeverő ládát vagy cserpákot, de nem muszáj mindent a szakemberre bízni. Számtalan olyan munkafolyamat van, amit saját magunk is el tudunk végezni egy kis idő és energia felszabadításával.


Gépi szerszámok és szerszámgépek

A gép szerszámok felhasználásához szerszámgépekre van szükségünk. Ezek a szerszám fajták arra lettek kifejlesztve, hogy szerszámgépekbe való befogásukkal vagy felszerelésükkel még jobban megkönnyítsék életünket és felgyorsítsák a munkafolyamatokat. Gondoljunk csak bele mennyivel egyszerűbb az életünk, hogy egy fúrógépbe különböző fúrószárakat is befogathatunk, nem szükséges minden lyuk mérethez külön eszközt beszereznünk vagy a régi, kézzel hajtható fúrókra hagyatkoznunk.

Ezek az eszközök darabosan és készletekbe rendezve is megtalálhatóak oldalunkon. Mindenki maga döntheti el, hogy a felhasználás gyakorisága és egyéb szempontok alapján melyik megoldás lesz számára ideális.

Mi mindig azt javasoljuk, hogy inkább készülj fel előre a váratlanabb helyzetekre is.


Nálunk minden, amit látsz raktáron található - valós raktárkészlet

Mindig arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak online kasszánktól és szívesen töltsék meg talicskájukat a nálunk található termékekkel. Éppen ezért mi nem árulunk zsákbamacskát, valós raktárkészlettel dolgozunk. Az oldalon mindig láthatod, hogy pontosan hány darab áll rendelkezésre a megvásárolni kívánt termékekből. A termék készlet információkat igyekszünk mindig a legpontosabban számon tartani, legyen szó akár akciós, akár új termékekről.


A talicska az új kosár

Jobb oldalon felül azt látod, hogy még üres a talicskád? Ez bizony azt jelenti, hogy nem tettél még semmit a megvásárolni kívánt termékek közé. Oldalunkon a szűrés és a keresés mezőket használva könnyen eligazodhatsz a különböző termékcsoportok, csavarok között.

További információk szükségesek számodra a vásárláshoz? Ügyfélszolgálat elérhetőségeinken (mail.: ugyfelszolgalat@mentool.hu) nyugodtan kereshetsz minket hétfőtől péntekig. Amiben csak tudunk igyekszünk a segítségedre lenni. Érdeklődhetsz a rendelés menetéről, a termékek funkciójáról és a készlet felett is leadhatsz egyedi megrendeléseket, amennyiben többre van szükséged.

A 2022-es évtől kezdve elindult online ügyfélszolgálati platformunk is, ahol a nap bármely órájában írhatsz nekünk. Mi pedig a lehető leggyorsabban megkeresünk és választ találunk kérdéseidre.

Minden jog fenntartva! (2022)

#990 ft #590 ft #690 ft #890 ft #490 ft #290 ft #790 ft #390 ft #ft 12 #minket #széles